TIP: VIND IKONISK STEL FRA LUCIE KAAS

OUR ELLOS FAVORITES

Jubii! 1. december og kun 24. dage til jul. Vi har dog været så heldige, at vi hver især har fået lov at vælge en lille “før-julegave” fra Ellos. Heldigvis var det nemt at finde nogle lækre ting, for dem har Ellos altså virkelig mange af – og så endda til fornuftige priser. Derfor er Ellos også et oplagt sted at shoppe julegaver, for de har altså bare alt og der er simpelthen så mange gode mærker. Af den grund var det også ret svært at vælge blandt alle de pæne sager, så jeg har samlet alle mine Ellos favoritter i en kollage nederst i indlægget :-)

Indlægget er sponsoreret af Ellos og indeholder annoncelinks / This post is sponsored by Ellos and contains add links

 photo ellos1_zpsf6s5eqfk.jpg

Mette valgte et virkelig fint rullebord i sort, som jeg er lidt misundelig på. Det ser super fint ud, og så er jeg ret vild med måden, hun har valgt at style det på :-) Der er jo mange muligheder med sådan et rullebord, for man kunne ligesåvel bruge det som barbord eller til opbevaring på badeværelset.

 photo ellossengetoj_zpsprbetzat.jpg

Jeg har altid sværget til hvidt sengetøj, men nu synes jeg altså, at det var på tide at prøve noget nyt. Derfor valgte jeg dette grå sengesæt samt to hvide hovedpuder i 100% bomuld. Jeg er typen, der altid sover med to hovedpuder, og jeg synes det ser super fint ud, at puderne har hver sin farve betræk.

 photo ellos_zpshtrszevh.jpg

Tatiana valgte denne glasklokke, som faktisk er født med en sort bund. Tatiana har dog valgt at sætte en marmorplade under, som gør den super elegant. Glasklokker er altså bare super hyggelige og perfekte til at lave små stillebens med – også i den søde juletid :-)

 photo slide1_zpsuz5fh5fz.jpg

juletræer / plaid / glaskubus / bordlampe / duftlys / kopper / lyskæde / krukke

Som jeg nævnte først i indlægget får I her alle mine jule/vinter favoritter fra Ellos. For lige præcis i dag er efteråret jo blevet til vinter og for mit vedkommende betyder det hygge på højt plan. Lige netop i de mørke tider elsker jeg at sidde i sofaen med et varmt plaid, en kop te og omgivet af lys. Generelt er det en blanding af mørke farver og lys, jeg drages af i vinterhalvåret. Særligt op til jul synes jeg, at mørkegrøn, messing og varmt lys så som stearinlys og lyskæder er så hyggelige – både ude og inde :-) Kubuskassen på kollagen tænker jeg desuden ville være super fin at lave en anderledes juledekoration i.

Camilla Marie.

Indlægget er sponsoreret af Ellos og indeholder annoncelinks / This post is sponsored by Ellos and contains add links

13 COMMENTS

 • Kunne virkelig godt bruge en lyskæde til rundt om mine vinduer i lejligheden. Det er så hyggeligt og pænt!

  Glædelig 1. December
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det lyder også som en virkelig hyggelige ide, sådan en må du da ha’ fat i :-) Også rigtig glædelig 1. december til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Uh, fine sager! Tror lige jeg skal ind og kigge på det rullebord

  Hvilken type plante er den, der står på bordet? Den er også ret fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det kan vi godt forstå – det er også virkelig fint, især til prisen :-) Det er en Pilea.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  De har super mange flotte ting på ellos, men tilgængæld har både jeg og min veninde oplevet både dårlig kvalitet og kundeservice derinde flere gange. Deres populære lyskæde som ligner den fra Housedoctor med glødepærer, er SÅ dårlig kvalitet, pærerne er lavet af plastik!! Og bliver man ikke oplyst om på siden .. Og min veninde har modtaget de fine træ/blå sengeborde der kom pil skæve og med flere grimme hakker .. Øv for de har ellers mange fine ting ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det har de nemlig, men sikke en træls oplevelse! Jeg har heldigvis kun oplevet god kundeservice :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susie Bebe Nielsen

  Kurven til lys som står på rullebordet hvor finder man en magen til den? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susie Bebe Nielsen

  Jeg skal lige høre hvor man kan finde en kurv magen tilden som står nederst på rullebordet med lys i? :-!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvad størrelse er dit sengetøj? For synes deres størrelser er ret sjove :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det er 150×200, men det passer fint til min dyne, som er 140×200 :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Synes farven på sengesættet afviger en del fra billedet på nettet, er det det grå wilma du har? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej Anne. Ja det er det, men du har nok ret i, at det er blevet lidt lysere af, at jeg har lysnet billedet. Det har jeg faktisk ikke lige tænkt over, men vil dog sige, at det stadig ikke er lige så mørkt, som det fremstår på hjemmesiden :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: VIND IKONISK STEL FRA LUCIE KAAS