INSPO FOR YOUR WISH LIST

FAVORITES FROM DESENIO & A DISCOUNT CODE

Indlægget er sponsoreret af Desenio / This post is sponsored by Desenio

Vi håber ikke, at I har fået nok af plakater og rabatkoder efter i mandags? Det bliver man vel aldrig rigtig træt af – vi gør i hvert fald ikke! Plakater er nemlig et ret karakterfuldt element, som er med til at skabe en stemning og bakke op om resten af ens indretningsstil.

Vi er selv glade for at søge inspiration hos Desenio, da de har plakater til enhver smag, stil og formål – og priserne er virkelig lave, her kan alle være med. Bedst af alt, så trykker Desenio alle deres plakater på 200 gram ubestrøget premium papir med glat overflade. Det siger jer måske ikke så meget, men det betyder faktisk at papiret er aldersresistent og får plakaterne til at fremstå i en meget tyk og luksuriøs kvalitet. Det er altså lækkert, for selvom vi skifter vores plakater ud i ny og næ, så finder vi dem altid frem igen, og det er simpelthen så ærgerligt, hvis de er blevet trætte med tiden! Se hvilke plakater fra Desenio, vi har valgt at pynte vores vægge med:

 photo _C030088ny_zpsgsvz6bjv.jpgTatiana: “Jeg har gang i projekt ‘skab hygge i køkkenet’, som efterhånden er blevet realiseret, hvis jeg selv skal sige det! Mit køkken er ret stort af sådan et lejlighedskøkken at være, så der skal noget til, for at skabe stemning. Det har jeg gjort ved at pifte en tom væg op med min lyskæde i hjørnet, min højtelskede string hylde fyldt med køkkenting, stablede taburetter med en plante på og nu også en flot, flot plakat fra Desenio, som alle hvidvinselskere bør eje. Find flere køkkenplakater her.”

 photo new york2_zpsbdslucdx.jpg

Mette: “Jeg har en har en ting for plakater, som illustrerer steder, der betyder noget for mig – det gør mig virkelig glad, at have den slags ‘minder’ hængende. Derfor faldt jeg også med det samme for dette kort over Manhatten i New York, da jeg lurede Desenios (i øvrigt kæmpe store) sortiment igennem. Kortet stammer oprindeligt fra starten af 1900-tallet og er håndtegnet, så det har et gammelt look, hvilket jeg synes tilfører en ekstra charme til plakaten. Derudover er New York nok den by, jeg har besøgt, som har gjort størst indtryk på mig. Jeg drømmer om at komme tilbage, så her kan plakaten jo passende være med til at minde mig om, at der skal puttes ekstra penge i sparegrisen, hvis der skal gøres alvor af det ;-)”

 photo PC040470_zpskvzmoqy5.jpg

Camilla Marie: “Jeg har valgt denne plakat, som forestiller en skov af grantræer i diset vejr. Jeg valgte den fordi jeg synes, der er noget meget roligt over den og så synes jeg det er en rigtig fin måde at bringe lidt rå natur ind i indretningen på – og så passer den helt perfekt ind i min billedvæg! Min billedvæg har jeg valgt at dekorere med flere forskellige typer kunst, som jeg synes komplimenterer hinanden rigtig godt – jeg har både en akvarel, plakater med fotokunst og nogle af mere grafisk karakter. Plakaten her var lidt svær at tage billeder af på grund af dens smukke sarte nuancer og reflektionen fra rummet, men hvis I trykker lige her kan I se detaljerne meget bedre :-)”

Forkæl dig selv med god samvittighed, udvid din ønskeliste eller glæd nogle du holder af med plakater fra Desenio – hvis I bruger rabatkoden HOMESICKJUL, giver vi nemlig 15% på alle plakater til og med den 18. december! God shoppelyst :-)

Translation: Hopefully, you’re not tired of posters and discount codes yet? It is probably one of the few things you never get tired of, right? ;-) Todays post is about the webshop Desenio, who has a great selection of poster for everyone and all purposes –  the prices are also really low. But best of all, Desenio only produce posters of  200 grams premium uncoated paper that has a smooth surface. It may not mean much to you, but it actually means that the paper is age resistant! Cool, right? :-) You can order from Desenio to Sweden, Norway, Finland and Denmark. Soon you can also order to Germany, UK and the Netherlands. If you use the discount code HOMESICKJUL you’ll get 15% on all posters until December 18. We’ve made the three posters above – get the fully translation of our thoughts about the posters by clicking here.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSPO FOR YOUR WISH LIST