ET FRISK PUST TIL AUKTIONSBRANCHEN

TIP: VIND IKONISK STEL FRA LUCIE KAAS

 photo MB_luciekaas_online_02NY_765x428px_zpsdtpnj6wq.jpg photo MB_luciekaas_online_03NY_765x428px_zpsfnylbkpt.jpg photo MB_luciekaas_online_01NY_765x428px_zpselvgh8dg.jpg

Indlægget er sponsoreret af Aller

Den søde juletid venter lige rundt om hjørnet, og det betyder samtidig også julefrokoster og julehygge i lange baner, for ikke at glemme selveste juleaften, hvor der for alvor skal dækkes et fint julebord. At dække et fint bord kan virkelig være med til at sætte stemningen, og derfor er borddækning egentlig også noget, vi alle tre går forholdsvist meget op i. Der må godt være forskel på hverdag og fest :-) Noget af det, der træder stærkest frem ved en borddækning er stellet. Men at få samlet sig et fint og komplet stel kan være en dyr fornøjelse, og tilmed tidskrævende, hvis man kun samler lidt ad gangen. I den sammenhæng vil vi derfor gerne tippe jer om en virkelig god konkurrence, som kan gøre det hele lidt nemmere. Hos magasinet Mad & Bolig har I nemlig lige nu muligheden for at vinde et lotusstel fra Lucie Kaas, som består af 6 frokost- og middagstallerkener samt 6 skåle. Stellet kommer i tre forskellige nuancer: mint, mørkeblå og grå. Det ikoniske lotusmønster er tegnet af norske Arne Clausen og kan i år fejre 50 års jubilæum. Det er et virkelig karakteristisk stel, som vi gerne dækkede op med – særligt den grå nuance ville gøre sig godt til et julebord holdt i sølvnuancer eller med en mørk rosa dug, som på stylingen her.

For at deltage i konkurrencen om at vinde stellet, skal i klikke her og vælge jeres favoritlook :-)

14 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ET FRISK PUST TIL AUKTIONSBRANCHEN