A CHARMING HOME WITH COOL DETAILS

ROOM21: VIND DEN SMUKKE LE GRAND AIR SOFA

 photo Le Grand Air_Misty Grey_zpslyjvkwei.jpg

Indlægget er sponsoreret af room21.dk

Så er det igen konkurrencetid, og denne gang er det et samarbejde med en af vores absolutte yndlingswebshops, nemlig room21.dk. Vi har glædet os rigtig meget til at dele denne konkurrence med jer, for I kan nemlig vinde intet mindre end den lækre Le Grand Air sofa fra Decotique, som er ét af de mange lækre møbler, man altid kan finde på room21.dk.

Le Grand Air sofaen fås allerede i farverne hvid, grå og blå, men bliver snart lanceret i yderligere tre forskellige farver, hvoraf den sidste farve endnu ikke er bestemt – det beder de om jeres hjælp til at vælge ;-)

De mulige farver til den sidste farve er Midnight Velvet, Green Pear og Misty Grey – se farverne og hvordan I deltager ved at besøge vores instagram @homesickblog.

Indlægget er sponsoreret af room21.dk

 

1 COMMENT

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A CHARMING HOME WITH COOL DETAILS