IT'S A MAN'S WORLD

BADEVÆRELSESMAKEOVER, GODE TIPS OG EN KONKURRENCE

I dag skal det handle om, hvordan man kan pifte sit badeværelse op, uden at skulle ud i den helt store badrenovering. Invita har nemlig spurgt om én af os vil give et kig ind i vores badeværelse samt vise nogle af de elementer, som vi gerne ville shine vores badeværelse op med. Jeg (Tatiana) ved godt, at jeg på ingen måde kan klage over mit badeværelse, men de enkelte elementer er ved at være noget slidte, så badeværelsedrømme har jeg nok af.

 photo i4_zpshhcdxqh3.jpg photo i5_zpsoicnyybe.jpg

Én af de ting, som jeg er mest træt af i mit badeværelse, er det sorte gulv, som er så upraktisk mht. kalk. Jeg vil aldrig anbefale nogen at få sort gulv i badeværelset – og slet ikke i laminat, som vores. Derudover mangler vi en del opbevaringsplads, og meget gerne nogle mere neutrale, men praktiske skabe end dem vi har nu. Jeg har heller aldrig forstået vores toiletbræt (er der mon andre, der har sådan et?). Til gengæld er mit badeværelse lyst, og betyder alt for min kæreste og jeg. Det bliver også én af de vigtige ting, som mit fremtidige hus skal have – et lyst badeværelse. Inventaret kan man jo altid skifte ud, og hvis ikke I vidste det, så kan man på www.invita.dk lege med forskellige badeværelsesudtryk i deres nye lookbook.

Invitas LookBook er en god side hvor man kan samle ens favorit billeder fra Invita – og gemme dem I sin egen personlige mappe. Inde på hjemmesiden kan man oprette en favoritliste og lave en inspirationsside. Det fungerede rigtig godt for mig, fordi det gav mig et meget bedre overblik over alle mine favorit elementer. I kan oprette en Lookbook her.

 photo Skaeligrmbillede 2015-05-25 kl. 18.52.55_zps8vgwe2fr.png

Hvis jeg fik muligheden for at shine mit nuværende badeværelse op (eller indrette et nyt), så ville jeg først og fremmest tænkte på gulvet og ellers vægte opbevaringspladsen meget højt. Hvis et badeværelse er  småt, synes jeg, det betyder meget, at man kan gemme tingene af vejen, så rummet ikke virker rodet. Jeg ville vælge skuffer fremfor skabe, da (jeg synes) det skaber det bedste overblik. Selvom jeg ønsker et lyst og enkelt badeværelse, så kan det være virkelig fint at implementere naturelementer, så det ikke bliver for sterilt i udtrykket. Derfor tænker jeg, at Invitas enkelte badeværelsesmodel Inframe (som er den I kan se på det første billede til venstre) ville være en fin løsning. Jeg er generelt stor fan af grebsfrie løsninger, som på billedet nedenfor, og så synes jeg samtidig at kombinationen af de hvide fronter og listerne i den lyse finér skaber et virkelig lækkert look.

 photo Untitled_zps4qicjkf5.jpg

Noget andet, der betyder meget for badeværelsets udtryk, er bordpladen. Som I kan se, har vi kun en håndvask i vores nuværende badeværelse, hvilket er ret upraktisk, da der ikke er plads til at afsætte de ting man bruger under morgenrutinen. En bordplade er også liiiidt mere eksklusiv at se på end blot en håndvask, især når vasken er integreret i pladen. Jeg er dog lidt i tvivl om, hvorvidt jeg ville vælge en bordplade i knust marmor (øverst til højre) eller i Corian (nederst til højre). Corian er praktisk, fordi det er nemt at rengøre og derfor meget hygiejnisk, men samtidig har jeg jo, som bekendt, en stor kærlighed til marmor – det er altså bare et lækkert materiale. For at give rummet lidt kant forestiller jeg mig, at det kunne se ret fint ud med en sort vandhane, og hertil ville den sorte, lidt anderledes, toiletpapirsholder fra Ferm Living også gøre sig super fint. For at fuldende looket ville jeg tilføje en lækker Aesoap-sæbe og en plante, der kan give lidt liv til rummet.

KONKURRENCE!

Men nu til den sjove del, for I har rent faktisk mulighed for at vinde en fed rabat og lækkert badeværelsestilbehør, så I kan kaste jer over jeres egen badeværelsesmakeover. For at deltage i konkurrencen skal I følge @invitadanmark på Instagram samt poste et billede af det badeværelse, som I gerne vil have piftet op. Husk at hashtagge billedet #invitamakeover og følg med i konkurrencen hos @invitadanmark – vinderne bliver fundet i slutningen af august.

Det kan I vinde:

1. præmie: 25 % rabat på invitaelementer + et sæt med bakke og lågkrukke fra Nordstjerne, en glas lågkrukke fra Normann og sæbe fra L:A Bruket af kr 1076,-
2. præmie: Et sæt med bakke og lågkrukke fra Nordstjerne, en glas lågkrukke fra Normann og sæbe fra L:A Bruket af kr. 1076,-
3. præmie: Et sæt med bakke og lågkrukke fra Nordstjerne, en glas lågkrukke fra Normann og sæbe fra L:A Bruket af 1076,-

 photo invita_zpsjgdvidce.jpg

Indlægget er udgivet i samarbejde med Invita

7 COMMENTS

 • Tak for info ift. gulv på et badeværelse. Jeg står nemlig i en situation, hvor jeg skal vælge, og det bliver nødt til at være laminatgulv, da det skal være vådsikkert og klinker duer ikke, da lejligheden er for skæv ;-) Valget står mellem hvid og mørkegrå, men måske det samme vil ske med mørkegråt som du beskriver med den sorte farve og kalk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det er svært at sige, men jeg tror desværre, at det vil kunne ses på det mørkegrå gulv! Er spændt på at høre, hvad du har valgt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hejsa!
  Hvor er din fine håndsæbe fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅH, Det kunne være så lækkert, at få piftet mit gamle badeværelse op. Det er ikke så stort. Drømmer om nye elementer, men det er ikke mit eget, så det begrænser sig hvor meget jeg kan gøre ved det. Men de små ting i hverdagen kan også være med til at pifte det op så det føles rart at være der.

  har uploadet på @justlove2ndhand og krydser fingre.

  tak for fin inspiration. Smil Lene. .0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Den situation kan vi så meget sætte os ind i :-) Dejligt at du har lyst til at være med, vi krydser fingre for dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg kender alt for godt til frustrationen, over badeværelser i lejligheder..
  Fraflyttede mit selv designede, helt fantastiske badeværelse hjemme hos mine forældre, til fordel for et ja, badeværelse :wink:
  Jeg manglede også opbevaring, i mit lille ‘københavner’ badeværelse, og købte derfor denne fra IKEA http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/70189022/
  Sindsyg billig, ikke særlig køn, men det fungere :smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IT'S A MAN'S WORLD