HOME OF VIPP ENGINEER MORTEN WOLDUM

IT SMELLS LIKE SUMMER

 photo affe16c1-0017-4dce-82fa-05037f3c8fdc_zpscfgrlozb.jpg photo e4d74190-09fa-43bf-8e04-d82d0470335c_zpsz47zxhib.jpgI får lige lidt sommerstemning fra Tatianas vindueskarm. Det er simpelthen så dejligt, at sommeren endelig har ramt Danmark, selvom vi bruger en del tid indenfor i disse dage – vi har nemlig gang i et spændende projekt, som vi glæder os meget til, at vi kan dele med jer ;-) Det fine lys er en gave fra Stilleben, og er en del af deres egen nye accessories serie, som er lavet i samarbejde med Skandinavisk, der har blandet tre skønne dufte. Vi er særligt vilde med “cashmere” og “epices“, der spreder en skøn duft i hele rummet, selv når de ikke er tændte.

Translation: Just a little summer atmosphere from Tatiana’s windowsill. It’s so nice the summer has finally arrived in Denmark, even though we spend a lot of time inside these days as we are working on an exciting project, which we can’t wait to share with you ;-) The pretty candle is a gift from Stilleben and is part of their new accessories range made in collaboration with Skandinavisk. There are three different scents and we especially love “cashmere” and “epices” that spreads a wonderful aroma throughout the room, even when they are not on fire.

3 COMMENTS

  • Marie-Louise

    Hejsa, hvor er det hvide fad fra? :) Det ser meget fint ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Hej, må jeg høre hvor det skønne ur er fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOME OF VIPP ENGINEER MORTEN WOLDUM