IT SMELLS LIKE SUMMER

INSPO FOR YOUR BALCONY

 photo 9_zpsdfloilth.jpg photo 5_zpskl5nxafa.jpg photo 91_zpsvqvcdtxx.jpg photo 95_zps5xttztws.jpg photo 92_zpsgiuaadvj.jpg
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Med det lækre vejr vi har fortiden er det vidst på sin plads med lidt inspiration til terrassen eller balkonen. Jeg er en sucker for spinkle cafésæt, en masse blomster og planter samt lyskæder når det kommer til sådan en terrasse, hvilket billederne vidst også bærer præg af – i hvert fald de fine café sæt og planterne ;-) Hvad er I til? :-)

Translation: The weather is absolutely lovely in Denmark these days – and I’m so happy the summer has finally arrived. Thus, I thought it was appropriate with some random inspiration for the terrace or balcony. I really like delicate furnitures as on the pictures above, a lot of flowers or green plants and light chains when it comes to a outdoor place like a terrace or balcony, which I think the pictures shows – at least the furnitures and plants ;-) What do you like?  

Tatiana.

7 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IT SMELLS LIKE SUMMER