INSTA LATELY #22

HALLWAY INSPO #4

 photo entre_zpso8aaplpc.jpg photo entre2_zpsakmekbwr.jpg
1 / 2 / 3 / 4

Jeg tænkte, det var ved at være tid til lidt inspiration til gangen. Jeg har virkelig forsøgt at finde billeder af små entreer, da det jo er typisk dansk, og det er de færreste af os, der har en kæmpe hall. Jeg må indrømme, at det var lidt svært. Jeg kan meget godt lidt løsningen med et hvidt væghængt skab til sko, som man samtidig kan bruge som en lille skænk til at stille et par fine ting på, så det ser mindre entreagtigt ud. Derudover synes jeg faktisk, det er lidt synd at gemme alle skoene væk (ikke at det nogensinde kommer til at ske for et rodehovede som mig), da  de kan være ret dekorative i sig selv og giver et lidt mere afslappet udtryk.

Transation: Some inspo for the hallway and I’ve really tried hard to find some in the smaller hallway-scale, since it’s not everyone who have a great big hall (I wish). I like the traditional solution with a white cabinet for the shoes, so you can put some nice things on it, so it doesn’t look that much “hall way ish”.

Camilla Marie.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSTA LATELY #22