TOWEL TALK

BRING NATURE INSIDE

 photo apa2_zpsl92wdnwk.jpg photo apa3_zps466gr2yp.jpg photo apa1_zpsg1r6oudl.jpg photo apa4_zpsczkwsrsm.jpg photo apa6_zpsaj5tmncg.jpg photo apa10_zpsg7lotw6t.jpg photo apa9_zpskkpm7eqx.jpg photo apa7_zpsmnyrssrq.jpg photo apa8_zps617m2tpr.jpgSource: Stadshem

Jordfarver er ikke just spændende i sig selv. I hvert fald ikke, hvis man spørger mig, men det er jo forskelligt fra person til person. Kombinationen af de forskellige nuancer, synes jeg til gengæld er ret så fin, og det er den her bolig vist et levende bevis på. Synes I ikke? :-) Jeg er i hvert fald på. Jeg synes endda, at den army-farvede væg i soveværelset er overdrevet fed og en cool kontrast til de andre jordfarver, der er mere afdæmpede. Dét at alle de fine farve-nuancer er kombineret med naturlige materialevalg samt omfanget af flotte, grønne planter, gør at naturen virkelig bliver budt indenfor. Se resten af boligen her! :-)

Translation: Earthen colors are not really exciting by themselves. Well, at least not if you ask me, but it’s of course a personal manner. The combination of different earthen shades are however quite fine and this home kind of proves it, I think. What do you think? :-) I really like it. I even like the strong army-cloloured wall in the bedroom – I think it’s exaggerated cool and a perfect contrast to the other earthen tones that are more subdued. The nature is really brought inside by all of those color shades combined with natural materials and the extent of beautiful greenery. See all pictures of the home here! :-)

Tatiana.

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TOWEL TALK