PALMS ON MY MIND

GET THE LOOK: A DETAIL RICH LIVINGROOM

 photo 16_zpskmjsnbks.jpg photo Dias1_zpsy5mh2p48.jpg
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Jeg synes selv, at hjemmet jeg viste billeder af forleden rummede mange pæne detaljer. Der var også flere spørgsmål til hvor de forskellige ting var fra, så jeg har samlet lidt af det her ovenover. Jeg er selv begejstret for bordlampen og dens kombination af smukke materialer samt højtaleren fra Marshall, som jo bare er alt for retro-cool. Reolen er desuden fra House Doctor, og findes blandt andet også i den her størrelse! :-)

Translation: The home I showed you pictures of the other day had many nice details and several of you showed especially attention towards the livingroom. Thus, I have collected some of the things for you. I’m personally really excited about the table lamp and its combination of beautiful materials, and also the speaker from Marshall. The bookcase is by the way from House Doctor, and is among others also available in this size! :-) 

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

8 COMMENTS

 • Nielsen

  Hej med jer! Tak for den bedste boligblog :) Har prøvet at søge efter lidt inspiration til spisestuen… så den er både flot men også hyggelig. Vores er simpelthen så kedelig og kold. Synes ikke jeg kan finde så meget inspiration her på bloggen? Måske et lille ønske til et fremtidigt indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej du! :-) Tak for de søde ord, og en idé til et fremtidigt indlæg. Mon ikke, at det godt kunne snige sig ind på bloggen en dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Først og fremmest – tak for den lækreste blog.. drager så meget inspiration fra jeres indlæg..

  nu til det her opslag – i ved vel ikke hvor konsolbordet er fra? leder med lys og lygte efter et i den stil nemlig:)

  på forhånd tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Dejligt at høre. Tak fordi du følger med :-) Konsolbordet – mener du det, som jeg har kaldt for reol i indlægget? For så er der et direkte link derinde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • michelle

   nå ja, det kan jeg da godt se nu.. beklager:) men sys dog ikke de ligner hinanden? den fra house doctor har 3 hylder, den på billedet har kun 2? lige så smuk som reolen fra house doctor er, så søger jeg nemlig et konsolbord, der kun har to hylder – har en lille dreng på 10 måneder, som elsker at pille ved alt, så sådan en nedre hylde går ikke ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Nååå, men jeg tænkte egentlig bare, at man kunne tage pladen/hylden af? Så der kun er to. Men aner det ikke. Hm, måske det ikke er fra House Doctor så? Du kan evt. ringe til forhandleren og spørge dem ad :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • michelle

   ja, jeg tror jeg må ringe ind og høre dem ad:) den er så flot!
   tak fordi i tager jer tid til jeres læsere og svarer på spørgsmål :) det så skønt..
   og igen – den bedste boligblog! jeg er fan :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Åh tak, og velbekomme. Det er det mindste vi kan gøre! Ha’ en fantastisk dag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PALMS ON MY MIND