ONE TO FOLLOW: SCANDINAVIAN LOVE SONG

SHADES OF GREY AND GOLD

 photo Dias1_zpswkupizoz.jpg

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Jeg håber, at I nyder påskedagene med alt hvad der hører til. Har I mon overhovedet tid til at kigge med herinde i de her dage? ;-) Jeg har kigget lidt rundt på forskellige webshops og samlet nogle af mine favoritter. Jeg plejer altid at blive enormt fristet af alt muligt, som jeg ikke mangler, når jeg kigger rundt “for sjov”, men af en eller anden grund fandt jeg ikke ret meget. Som I kan se, blev det til sådan lidt forskelligt i grå og guld nuancer, hvilket egentlig er en super fin farvekombination. Måske I har nogle cravings lige fortiden, som jeg kan blive inspireret af? :-)

Translation: I hope you enjoy the Easter holidays. I’ve looked around a bit different webshops and collected some of my favorites. I usually get a lot of cravings, however, for any reason, I only found a few things. As you see, it ended up with something in shades of grey and gold, which really is a super nice color combination. Do you have any cravings that can inspire me? :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

2 COMMENTS

 • Mathilde

  Du må meget gerne høre, hvad jeg craver i øjeblikket. Jeg kunne nemlig rigtig godt tænke mig den der The monumental guide to New York-plakat. Har overvejet så længe, at jeg efterhånden er nødt til bare at få den klikket hjem :)

  Og bortset fra det, så tænker jeg, at jeg skal have investeret i en klassisk stol, måske i Svanen i sort stof.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det er nogle lækre ting, så det kan jeg godt forstå :-D Det måtte også gerne flytte ind hos mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ONE TO FOLLOW: SCANDINAVIAN LOVE SONG