TIP: GET 20% STUDENT DISCOUNT AT ASOS

MAKING THE PERFECT GALLERY WALL

 photo hh_zpsk95o6ryc.jpg photo kk_zps5ehylsxm.jpg photo n_zpsvyqv5ko5.jpg photo njj_zpshzvtbfpy.jpg photo mkk_zpsr16d3bmz.jpg photo oo_zpsd7t8gux2.jpg

Source: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Inspireret af den stilfulde Mikkel er både Camilla Marie og jeg blevet ret hooked på idéen om at pifte vores stuer op med en lækker billedevæg. Ja ja, det er fordelen ved at vi stadig læser på det samme studie, så kan vi rigtigt knævre løs om den slags meget vigtige ting, når tager pendlerturen til og fra SDU ;-) Jeg er generelt vild med smukke plakater, men er efterhånden blevet ret træt af at se på de to, jeg har hængende over mit spisebord. Der må godt snart ske noget nyt, men jeg har samtidig ikke lyst (eller råd) til at skifte det hele ud, så jeg tænker, at det er oplagt bare at rokere lidt rundt på de plakater, jeg allerede har og så evt. tilføje lidt nye også. Så er spørgsmålet bare lige, hvordan det skal hænge – og imens jeg tænker lidt videre over det, har jeg samlet lidt inspiration her, som forhåbentlig kan hjælpe mig lidt på vej. Jeg kan ikke helt bestemme mig for, om jeg skal gå efter at få billederne til at danne en firkant, eller om de skal hænge lidt mere abstrakt? Jeg tror, at jeg hælder mest til det sidste. Men hvis der er nogle af jer, som også har planer om at kreere en fin billedevæg derhjemme, så kan I måske også hente lidt idéer ud fra billederne her. Har I en favorit? :-)

Translation: Inspired by the stylish Mikkel I’m planning to create af gallery wall above my dinning table. But I think it’s quite a project to make the perfect combination of posters, so I’m trying to get some inspiration out of these beautiful pictures showing different ideas on how to make the perfect gallery wall. Do you have a favorite? :-)

Mette.

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: GET 20% STUDENT DISCOUNT AT ASOS