A TREND I LIKE: PLANT STOOLS

ET LILLE TIP: SPAR 20% PÅ NYT SENGETØJ

 photo seng1_zpska6lofei.jpg photo seng2_zpsk1phnl5r.jpg

1 / 2 / 3 / 4

Jeg blev altså lige nød til at dele det her tip med jer, for der er lige nu tilbud på et væld af forskellige sengetekstiler på Ellos. Rabatten gælder både på lagener, rullemadrasser, sengetæpper og sengetøj. Førstnævnte er altid noget, der er lidt træls at bruge penge på, men jeg synes faktisk at Ellos, i forvejen, har nogle ret fornuftige priser på deres sengetekstiler, så med -20% oven i hatten, bliver det blot endnu mere budgetvenligt :-) Er super vild med det grå sengetæppe og harlequin-sengetøjet med akvarelagtig tryk – så fint altså! Tilbuddet gælder kun til på søndag d. 1. marts, så det er med at være hurtig :-) I kan se hele udvalget lige her.

Camilla Marie

Indlægget indeholder affiliate-links 

1 COMMENT

  • Puha, det var det godt, at jeg kom forbi jeres side i dag! Jeg må med det vuns ind og købe mig en lille præ-fødselsdagsgave! Synes nemlig også, at Ellos har nogle rigtig fine ting både til soveværelset og ja, sådan set de fleste rum :P

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A TREND I LIKE: PLANT STOOLS