DREAM KITCHEN

LAMPEKÆRLIGHED OG ET GODT TIP TIL ALLE DESIGNELSKERE

 photo arne_zpsxkkqlczm.jpg

Lige så længe jeg kan huske, har jeg været fuldstændigt forelsket i den fantastisk smukke AJ bord fra Louis Poulsen, så da bordlampen endelig flyttede ind herhjemme i sidste uge, ville min glæde ingen ende tage. Jeg er vild med lampens helt skarpe og minimalistiske look, og så er den i øvrigt designet til SAS Royal Hotel i København i 1960, hvor den udgjorde en del af af Arne Jacobsens totale designkoncept til hotellet, så den må siges at være blevet lidt af en designklassiker med tiden. Udover som bordlampe fåes AJ-modellen også som gulvlampe og væglampe, og disse to udgaver synes jeg er mindst lige så ikoniske. Min lampe er fra den lækre webshop Brdr. Sørensen, der har det vildeste udvalg indenfor eksklusivt design. Jeg kan falde helt i svimer, når jeg kigger deres sortiment igennem – denne stol, også designet til SAS Royal Hotel, ville f.eks. gøre sig virkelig fint i et lille hyggehjørne sammen med denne lysestage, som jeg drømmer om at eje i en hvid udgave. Brdr. Sørensen tilbyder i øvrigt en virkelig god service, og så har de gratis fragt på alt, hvilket jeg synes er et kæmpe plus, når man handler på nettet. Som et ekstra lille tip vil jeg anbefale jer at tilmelde jer Brdr. Sørensens nyhedsbrev, for så får I nemlig 5% procent i rabat på jeres første køb, hvilket må siges at være en ret fin rabat, da designikoner sjældent bliver sat ned i pris. I kan tilmelde jer nyhedsbrevet nederst på siden her.

 photo nnkn_zpsnltbuf1j.jpg

Translation: Look at my new AJ table lamp, isn’t it beautiful? It’s designed by Arne Jacobsen and I absolutely LOVE it!

Mette.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Brdr. Sørensen.

3 COMMENTS

 • Cecilie

  Åh, meget enig! Vi har standerlampen og elsker den! Jeg ville meget gerne have to væglampen som sengepladser, men prisen er som altid en faktor.. Men 5% er i høj grad værd at tage med.. Er nyhedsbrevet interessant i sig selv også? :)
  Jeg lurer også jævnligt på Lauritz.computer, men det’ som om at AJ-lamperne er meget få derinde.. Seneste var en udendørs AJ50, og det virker alligevel lidt fjollet i soveværelset.. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Homesick :-)
  Hvor kan jeg købe den flotte kaktus og potteplante? Det ser så nydeligt ud :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hej Charlotte. Jeg har købt både kaktus og potten hos min lokale plantebiks Kolding Blomsterhus :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DREAM KITCHEN