GET THE LOOK: A LIVING ROOM BAR CART

DREAM KITCHEN

 photo Dias1_zpsmhsj3mid.jpg photo Dias2_zpse6bg1sbf.jpg

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11

Som så mange af jer derude, så bor jeg til leje. Min bedre halvdel og jeg drømmer om at købe vores eget, men det kommer nok ikke til at kunne lade sig gøre indenfor den nærmeste fremtid, da vi begge er studerende. Vi bor heldigvis i en dejlig lys lejlighed, og har også været heldige med vores køkken, der er ret neutralt. Der er bare lige det ved det, at køkkenelementerne er ved at være ret så trætte og slidte at se på, og siden vi blev bedt om at fortolke det moderne køkken af Samsung, så er min ønskeliste til køkkenet vokset sig endnu større. I kan se nogle af mine ønsker ovenover. Da vi hverken har muligheden eller lysten (vi skal jo forhåbentlig ikke bo her forevigt) til at rive det ned og lave vores drømmekøkken, så skal der kæles ekstra for detaljerne. Det betyder en masse fint nips, og måske nogle nye hvidevarer. Den ultimative gave i 2015 ville i hvert fald være Samsungs Waterwall™-opvaskemaskine, som vi skrev også har skrevet om her. Tænk, at jeg har en opvaskemaskine på min ønskeliste. På den anden side, så er vores nuværende alt for slidte opvaskemaskine, der virkelig trænger til en udskiftning, det bedste jeg nogensinde har ejet!

Translation: I’m dreaming of a new kitchen, but as my better half and I are renting our place, it’s limited what we can do about it. We can’t obviously not tear it down and build our own, but we can spice it up with some nice details. I’ve collected some of my current wishes above – and even though it seems boring, the ultimate present would be the dishwasher from Samsung, which we also wrote about here

Tatiana.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Samsung 

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

3 COMMENTS

 • Drømmer ikke om hvidevarer lige foreløbig, men kunne godt tænke mig at dekorere med fint nips og pæne flasker. Er helt skudt i alt fra Nicolas Vahé (og så tænker jeg at pæne flasker altid kan genbruges, snyd snyd).

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love it! The scissor is so perfect (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Grøndahl

  Åh, super lækre køkken-items. Jeg er helt tosset med saksen og køkken-vægten. Det bliver altså lige lidt sjovere at lave mad, når man har nogle cool items i køkkenet! Tak for inspirationen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK: A LIVING ROOM BAR CART