HOME PICS AND A CHRISTMAS DIY OR TWO

TIP: CUTE AND FREE PRINTABLE GIFT TAGS

 photo b5770b30-496d-41ff-a1b0-083eb02781b1_zps51c066fa.jpg
Da jeg surfede lidt rundt igår aftes, faldt jeg over disse virkelig fine gavemærkater. Jeg er vild med deres simple look, og hvis det ikke var fordi, at min printer er brændt sammen, så havde jeg straks printet dem ud! Gavemærkaterne er designet af Jasmine Dowling og kan downloades og printes ganske gratis fra hendes blog lige her. Jeg synes det er så fint, når folk har lyst til at dele ud af deres kreativiteter – og så endda kvit og frit. Jeg må vist lige hjem forbi mine forældre og låne deres printer, så jeg også selv kan få de fine gavemærkater printet og klippet ud, for jeg er sikker på, at de kan pifte enhver julegave op. Hvad synes I om dem? :-)

Translate: Yesterday I found these really pretty christmas gift tags on Jasmine Dowlings blog. Unfortunately my printer isn’t working, so I haven’t been able to print them yet, but if you want to, you can download and print the gift tags for free right here. Aren’t they the cutest? :-)

Mette.

5 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOME PICS AND A CHRISTMAS DIY OR TWO