MOODINGS: THE WINNER IS...

DIY: RECYCLE TOILET PAPER ROLLS AS TINY GIFT BOXES

 photo 2de2c55c-7c5f-4b38-836a-f5af50ef5f8e_zps582530a2.jpg photo ec348723-1176-487b-8623-0b424e54ed82_zpsab4abde9.jpgEfter at Camilla Marie og jeg har brugt det meste af december måned på at kæmpe med en meget omfattende eksamensopgave, fik vi den endelig afleveret igår. Så nu er der altså dømt juleferie, og hold op hvor har jeg glædet mig til at kunne julehygge uden at have den dumme opgave hængende over hovedet! Jeg mangler stadig at købe en del julegaver, men dem der allerede er i hus, har jeg brugt dagen på at pakke ind. Nogle af de helt små gaver jeg har købt, har jeg valgt at pakke ind i noget så sexet som en toiletpapirsrulle. Måske ikke umiddelbart det mest tiltalende at bruge, men da da jeg så idéen for lidt tid siden, synes jeg faktisk, at den var ret sjov og fin – og ikke mindst miljøvenlig, det gælder jo om at genbruge hvor man kan. Så sent som igår tog jeg faktisk mig selv i at folde gavepapiret fra min kæreste arbejdsjulegave sirligt sammen, så det kunne genbruges – så ved man altså, at man er ved at være gammel! Haha. Men anyways, jeg har forsøgt at lave en billedeguide til, hvordan man hurtigt og nemt kan folde toiletpapirsrullen til en fin, lille gaveæske. Håber den kan bruges :-)

Translation: It’s almost christmas, and christmas means gifts! This year I have wrapped some of the small gifts i bought in toilet paper rolls. I know it might sound a bit weird, but I actually think the idea is kind of cute. I’ve tried to make a little picture guide on how to fold the toilet paper roll into a tiny gift box. I hope you will find it useful :-)

Mette.

11 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MOODINGS: THE WINNER IS...