I COULD EAT THEM PANELS

A BIT OF CHRISTMAS ON MY TABLE AND A NEW CANDLESTICK

 photo a826705e-40ad-4793-af1c-ce2d0d7517d2_zps51fece90.jpg
Hvis I følger os på instagram, så har I nok allerede set stemningsbilledet her fra forleden, som jeg tog, da jeg sad ved mit spisebord og stenede med min eksamensopgave. Er det ikke et fint lille juletræ jeg har købt mig? Eller egentlig er det jo bare en simpel stuegran, men det fungerer altså som mini-juletræ herhjemme, og jeg synes det er vildt hyggeligt.

Flere af jer har spurgt til, hvor den enkle lysestage til venstre er fra, så den tænkte jeg, at jeg jo passende lige kunne præsentere for jer. Lysestagen har jeg nemlig fået foræret i tidlig julegave af Nicholas Oldryod, som også er designeren bag. Nicholas er oprindeligt fra England, men er bosat i Danmark og uddannet arkitekt, og han finder stor inspiration i de skandinaviske traditioner, godt håndværk og ikke mindst den danske hygge. Lysestagen, der har navnet “Lysestage no. 1“, er det første af hans designs som er produceret og lanceret i eget hans navn, og jeg spår, at der vil komme mange fine ting i fremtiden fra Nicholas – jeg synes i hvert fald, at han har ramt noget rigtigt med stagen her. Den findes i øvrigt i fire forskellige farver: sort, stål, messing og kobber. Den kan købes lige her, og med en pris på kun 149 kroner, er den et godt bud på en lækker jule- eller vætindegave, der ikke vælter budgettet :-)

Translation: I just wanted to show you my new candlestick (the one on the left), which I absolutely love. It’s designed by Nicholas Oldryod, an english architect based in Denmark. Nicholas developed the candlestick “No. 1″ upon discovering the danish term: Hygge. Hygge can be described as a warm cosy atmosphere around which you enjoy the good things in life with good people around you. 

Mette.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

7 COMMENTS

 • Lise

  Hvor ser det fint ud! Det ser rigtig sødt ud med det lille juletræ :)
  Den sorte billedhylde i baggrunden, er den fra IKEA og hvor lang er den? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Tak :-) Ja, den er fra IKEA – eller de er, for det er faktisk to hylder på 115 cm, der er hængt i forlængelse af hinanden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, den er godt nok fin! Simpel og lækker. Eftersom min kæreste ødelagde en del af mine lysestager da vi flyttede sammen, kunne det være, at jeg skulle sende ham et lille link, så han kan få indfriet sin lysestagegæld til mig haha (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Haha, det synes jeg er en god idé – en lille diskret hentydning har aldrig skadet nogen ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • omg i love those candles! and the plant!

  http://theeyetraveller.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Bil Pedersen

  Ih det er godt nok fint – faldt lige over det her gamle oplæg. Har du/I et godt sted at købe sådan en lampe som du har hængende på billedhylderne i baggrunden. Leder nemlig lige pt efter en. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I COULD EAT THEM PANELS