DIY: ORIGAMI CHRISTMAS TREES

YOU ARE THE GIN TO MY TONIC

 photo 1_zps736b3953.jpg1 / 2

Der er vidst ingen tvivl om, at hjemmebaren er tilbage, når man ser diverse boligmagasiner og boligreportager igennem lige for tiden. Når jeg siger “hjemmebar”, så er det altså bare de her små bakkeborde, der bliver brugt, som en lille hjemmebar. Det stemmer egentlig fint overens med, at bakkeborde også er blevet in samt karafler og glas i det her traditionelle diamantmønster, som I også kan se på collagen. Jeg er på den ene side virkelig faldet for trenden – og vi har endda selv overvejet at få noget lignende herhjemme, men på den anden side synes jeg også, at det er utrolig kikset at have sine sprutflasker og dertilhørende ‘gadgets’ stående fremme. Hvad synes I? Hvis man ser bort fra sprutflaskerne, så kan jeg til gengæld godt se, at sådan et bakkebord aka. hjemmebar kunne se alt for lækker ud. Jeg ville nok samle nogle af de her ting:

 photo Dias1_zps11c24215.jpg

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Translation: When you look in magazines and pictures of different homes lately there is no doubt that the home bar is on its way back. I don’t know if i like it or not. In some way I think it is a cool trend, but on the other hand I think it is really clumsy to show your booze bottles when there is not an occasion. But without the booze bottles, I think it looks nice. I would probably a look like on the above collage. 

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate-links. 

8 COMMENTS

 • Pernille

  Hvor er det sorte “barbord” til højre fra ? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det er fra en butik i Gøteborg, men er desværre udsolgt. Mener at jeg har set noget lignende fra House Doctor.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  jeg elsker det! vi har købt et gammelt tv-møbel, som jeg har sat i stand: http://instagram.com/p/vOh1yMlGU2/?modal=true
  min kæreste arbejder som tjener, og er som følge af det meget interesseret i vin og drinks. derfor er det heller ikke den classiske bacardi, der får lov til at stå fremme. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ej, det ser da også bare så fint ud! Elsker træmøblet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Vestergård

  Er selv helt vild med ideen og har alt udover et bakkebord – mindre detalje ;) Har i nogen ide om hvor bordet til højre er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Haha, kender det! ;-) Bordet til højre er fra Alvhem Mäkleris egen butik i Gøteborg, men er desværre udsolgt. Men mener faktisk at have set et lignende fra House Doctor.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla N. Jørgesen

  Nogen der ved hvor det sorte bakkebord på det højre billede er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Bordet til højre er fra Alvhem Makleris egen butik i Gøteborg, men er desværre udsolgt. Jeg mener at have set et lignende fra House Doctor! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: ORIGAMI CHRISTMAS TREES