I WISH..

MAGAZINE FEATURE: THE TRENDS WE BELIEVE IN FOR 2015

 photo countryliv3_zpsae6a382f.jpg photo countryliv7_zps83e4cb00.jpg photo countryliv_zps58f9fca8.jpg

Denne måned har vi fået æren af at medvirke i boligmagasinet Countryliv, hvor vi svarer på, hvad vi tror bliver de tre største boligtrendenser i 2015. Om vi får ret i vores forudsigelser må tiden jo vise, men hvis I har lyst til at læse vores og tre andre dygtige danske boligbloggeres bud, så kan vi naturligvis kun anbefale jer at få fingrene i magasinet ;-) Countryliv er lillesøster til magasinet ISABELLAS og kan denne måned købes i en 2-pack, så i får altså hele to blade med i denne måned, som begge rummer masser af inspiration til boligen og ikke mindst til julepynt og juleknas.

Translation: These month we appear in the Danish magazine Country Liv along with three other talented Danish interiorbloggers. We were asked what believe will be the biggest trends of 2015, and it you want to know our answers go get a copy of the magazine – it comes in 2-pack with the magazine ISABELLAS :-)

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I WISH..