COOL BEDDING FROM URBAN OUTFITTERS

FOR COFFEE LOVERS ONLY

 photo Dias1_zps7212d3b5.jpg

AFFILIATE: espresso machine / royal copenhagen cups / black coffee pot / pantone thermo cup / graphic espresso cups / milk jug / book about coffee / ceramic cafetiere / espresso pot

Jeg har simpelthen valgt at dedikere et helt indlæg til kaffe og alt hvad der dertil hører, for dem der gerne vil drikke sin kaffe med stil ;-) Jeg er nok det man kalder selektiv kaffedrikker, som ikke har en fast kafferutine og som heller ikke drikker kaffe hver eneste dag (selvom jeg elsker kaffe). Jeg drikker for det meste kaffe i toget om morgenen de dage jeg skal i skole, hvilket jeg ærligt må erkende bliver en god gang instant-kaffe i denne kop fra Bodum – en termokop jeg i øvrigt virkelig vil anbefale til alle der tager kaffe med på farten, da den endnu ikke har lækket en dråbe – heller ikke i liggende tilstand!!
Hvis bare jeg var den lykkelige indehaver af den smukke Ascaso espressomaskine, som vist på collagen, ville det i hvert fald være helt og aldeles slut med instant-løsningen, for der findes da ikke noget bedre, end at nyde en latte lavet på den rigtige måde og i en lækker kop. For nylig er Muutos stempelkande i keramik også flyttet ind, men den bliver mest brugt når vi har gæster og der skal laves meget kaffe ad gangen. Jeg synes den har et virkelig fint design, hvilket gør at man slet ikke kan nænne at pakke den væk i et skab. Stempelkanden skiller sig desuden ud fra mængden, ved at være den eneste lavet i keramik, hvilket jeg synes gør den endnu mere  fin og unik.

Translation: Coffee is always a good idea and thats why i thought I’d dedicate a post to coffee and all that belongs to it, for those who want to drink their coffee with style.

Camilla Marie

5 COMMENTS

 • Præcist! Skal man drikke kaffe, skal det være med stil:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie-louise posgaard larsen

  Jeg kan ikke leve uden min morgenkaffe, får det simpelthen dårligt af ikke af få den. :-(
  For det meste er det bare på Moccamasterens filterkaffemaskine, men jeg drømmer om at skifte min Tassimo maskine ud, med en Nespresso maskine. Og så ejer jeg allerede den flotte og anderledes termokande fra Menu i sort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Jeg tror du ville blive rigtig glad for en Nespresso. For at det ikke er løgn, har jeg faktisk også en Nespressomaskine, men det er sjældent jeg får den brugt, da jeg synes de der kapsler er aaaalt for dyre :-D Ih hvor er du heldig at du har Menu-kanden – den er bare så flot :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie-Louise Posgaard Larsen

   Ha ha, heldige dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaffe er verdensklasse i min verden – kan og vil ikke leve uden. Stilet ting såsom krus, kopper og kander gør bare kaffen endnu bedre og nydelsen er ovenud en lykkelig en af slagsen :)

  Louise – http://makeyourhouseadream.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

COOL BEDDING FROM URBAN OUTFITTERS