BRAND CRUSH: DESIGN HOUSE STOCKHOLM

DREAMING OF: MOEBE FRAME

 photo moebeframe_zps304a22ac.jpg

Den smukke ramme fra Moebe er der efterhånden blevet skrevet en del om her i blogland, og det er med god grund, for den kan altså et eller andet med sit gennemsigtige look. Mit crush på rammen er langsomt vokset, og det er nu efterhånden nået dertil, hvor jeg nok snart bliver nødt til at klikke den hjem. Jeg dyrker nemlig ret meget det der med at stille flere rammer i lag, f.eks. på min gallerihylde, og der kunne det jo være vældigt fint, hvis man lige kunne se igennem den forreste ramme. Og så ser det også bare virkelig elegant ud, når billedet sådan svæver frit i rammen, som her hos Cathrine.

Rammen forhandles bl.a. af Stilleben og kan købes her. Stilleben har forresten lige har relanceret deres webshop, og den er altså virkelig blevet lækker! Hvis I ikke allerede har været inde forbi og lure lidt, så vil jeg bestemt anbefale jer at besøge den. De har virkelig mange fine ting, og så er det simpelthen så seje til at spotte de dygtigste upcoming designere, hvilket gør at deres udvalg skiller sig lidt ud fra alle andre, og det er jo noget vi godt kan lide :-)

Translation: My crush on this beautiful acrylic frame from Moebe is getting bigger, and I don’t think I can resist it much longer. I love how the air around the picture gives a flawy and different look, and it would look just great on my picture shelf. 

Mette.

1 COMMENT

  • Hey this is a new product for me, looks very nice. I have some prints bought in Japan and I’ve been looking for an inspiration how to frame them. This might be it. Thanks for sharing.

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BRAND CRUSH: DESIGN HOUSE STOCKHOLM