CLEAN HOME FRAGNANCES

HOMESICKS INDRETNINGSHJÆLP #11

Så blev det tid til en ny omgang indretningshjælp, og denne er lidt anderledes end de andre har været. Vores læser bor på den fedeste loftslejlighed (synes vi, i hvert fald), men har efterhånden stirret sig blind på, hvordan hun kan forbedre hendes indretning i det store hele, da hun overhovedet ikke er tilfreds. Så slå jer løs, og byd ind med alle jeres gode ideer i kommentarfeltet herunder! :-)

Kære HOMESICK og læsere!

Jeg er så heldig at bo et skønt sted (næsten) i hjertet af Aarhus, i en dejlig “loftslejlighed”. Med beliggenheden under taget, følger også mange skrå vægge og det kan være svært at indrette lejligheden. Dette er dog ikke mit eneste problem – samtidig er jeg også fuldstændig fantasi-forladt og har ingen sans for indretning. Jeg kan godt lide det simple og lidt minimalistiske, men på samme tid synes jeg, at der ikke skal overdrives med det minimalistiske i en lejlighed som denne.

Som det ser ud nu, har jeg været på værelset i knap 2 år og har stadigvæk ikke fået rettet mig ordenligt ind, og det eneste jeg har købt er min sofa. De resterende møbler og indretning, er kedelige fund fra garagen, som jeg ikke bryder mig om. Da jeg selv er idéforladt, kunne det være meget spændende at høre, hvordan andre ville indrette værelset. Sofaen og sikkert også spisebordet vil jeg gerne beholde, men resten af “stuen” siger mig ikke noget. Jeg mangler især et sofabord, som vil passe til min sofa, samt nogle lænestole eller stole i stedet for dem jeg har nu. “Værelset” hvor sengen står i, er jeg godt tilfreds med, der mangler dog nogle gardiner og eventuelt en plante i vinduet – så har I idéer herinde til, må I endelig også komme med dem. Synes I at opbevaringsreolen, som kan ses på et af billederne kan reddes på den ene eller anden måde (den er jo ikke just pæn – den er bare bygget så den passer ind med den skrå væg) eller skal der sættes noget hyldeværk op, eller har I andre gode idéer til opbevaring? Og hvilke lamper, synes I kunne være pæne?

Dette er nok en lidt sværere form for indretningshjælp, da jeg ikke på samme måde mangler konkrete idéer (udover til sofabord + opbevaring), men det kunne være spændende at høre hvordan I ville indrette det, hvis det var jeres. Kom endelig med alle jeres gode idéer – de vil helt sikkert få inspireret mig til endelig at få gjort noget ved det hele.

12

Hvis du selv står med et indretningsproblem, du gerne vil have hjælp til, så send os en mail til homesick@looklab.dk med billeder af dit issue og formulér en forklarende tekst. Som noget nyt, er betingelsen for at deltage dog, at man sender efterbilleder, det gør nemlig det hele lidt sjovere! :-)

Translation: One of our dear readers needs your help on how to make her small home look even better. Do you have some good ideas on what she can do? Please share your thoughts and comment below.

20 COMMENTS

 • Jette

  Sikke et lækkert værelse! Og de der lænestole må du for guds skyld ikke skille dig af med – de er fantastiske …og hvis du skiller dig af med dem, så skriv til mig ;-)
  Hvis jeg var dig, ville jeg udnytte loftshøjden og hænge en klynge små lamper (eller evt én stor) op. Evt i en af loftsbjælkerne.
  Jeg ville også smide et stort tæppe på gulvet under sofaen, et der er stort nok til rummet. 2X3 meter i hvert fald. Det vil også hjælpe på akustikken (hvis den er dårlig altså)

  Men egentlig skriver jeg en kommentar for lige at tippe dig om dem her: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/40168728/
  Jeg ved ikke om du kan bruge dem til noget, men det er smart til os der, bor oppe under taget :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Kan du male? I såfall er mitt forslag:
  -Mal “soverommet” i en annen farge, f.eks. mørkegrått, for å skille det mer fra resten av leiligheten
  -Mal de brune listene i taket hvite, for å skape et renere uttrykk
  -Mal gelenderet på trappen hvitt?
  -Mal hyllen hvit

  Ellers er mine forslag til soverommet:
  -Flytt lyslenken til den innerste veggen
  -Sentrer sengen så den står midt under vinduet
  -Kanskje bytte ut nattbordet med et nattbord der du har mulighet til å “skjule” ting, f.eks. en kartell componibili? Ellers synes jeg også IKEAs Helmer skuffeseksjon er fin som nattbord!
  -Flytt lampen til siden av sengen/ev. til nattbordet

  Forslag til stuen:
  -Etter at du har malt hyllen: putt ting som du ikke absolutt vil ha på utstilling i (fine) bokser som passer akkurat inn i hyllene.
  -Legg en hylle, f.eks. IKEA Kallax (http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/00275848/, med skapdører http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/20278167/) langs veggen bak TV’en. Sett Tv’en oppå.
  -Sett en av lenestolene der hvor papirlampen er nå, så får du en lesekrok? Bytt gjerne ut papirlampen med en stålampe/leselampe
  -Bytt ut kuskinnet med IKEA Stockholm teppe
  -Ta bort sakkosekken. Sett inn en enkel puff istedet.
  -Kjøp noen fine puter og legg i sofaen
  -Heng et maleri/fotografi/plakat på veggen ved sofaen
  -Kjøp noen store, grønne planter!
  -Puss og mal spisebordet

  Jeg synes ikke stuebordet er så ille, jeg, det passer bare ikke så godt inn fordi du ikke har noen andre hvite møbler. Hvis du maler noen av de andre møblene, tror jeg det blir riktig fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så tøff leilighet du bor i.
  Jeg ville snudd sengen, om det er plass nok, og hatt hodet til høyre, så jeg fikk lyset inn fra høyre.
  Kusskinnet ville jeg hatt ved sengen, så det ble litt lunere.
  Sofaen ville jeg ha flyttet til venstre vegg, og satt bordet under vinduene, og brukt det som en skjenk, til å ha grønne planter og ting på.
  Til sofaen ville jeg kjøpt to krakker eller to små bord.
  Og den fine stolen ville jeg beholdt, kanskje med en fargerik pute oppi.
  IKEA har fine hyllesystemer til skråvegg, så jeg ville fjernet ” lagerhyllene” du har der nå.
  For å få det litt personlig og hygge, heng opp plakater, og få inn noen fargerike puter i farger som du kan like.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Jeg har selv boet med skråvægge, så her er de ting, jeg gjorde for at udnytte/”udvide” rummet:

  – MAL
  Jeg malede alt hvidt: vægge, vinduer og lister. Når rummet er lille, er det bare ikke en bedre måde. Dit værelse er bare for lille til at male med en mørk farve (efter min mening). Desuden synes jeg også, at de mørkere ting (møbler osv.) står bedre frem på den måde.
  FOR DIG: mal skråvinduerne og listerne ind til “soveværelset.

  – LAV SPECIALMØBLER TIL SKRÅVÆGGENE
  Jeg havde ikke skråvægge helt ned til gulvet, men de gik alligevel ret langt ned. Så jeg fik lavet nogle kasser, der passede ind til “hullet” ved væggen. Her havde jeg bla. tv, anlæg og bøger. Da man ikke kan gå helt ind til væggen, skal man jo ikke være bange for komme lidt ud i rummet, så måske kunne der også være plads til at stille dit tv her (men det er svært at se ud fra billederne om det kunne stå anderledes).
  FOR DIG: Udnyt væggen fra “soveværelset” hen til reolen. Hvis du ikke har mulighed for at lave nogle kasser eller lign., kan du måske bruge din nuværende reol (denne vil jeg også male hvid). Dvs. den skal saves ned, så du kan et stykke der kan gå langs væggen så langt ind mod væggen som muligt. Som jeg kan se, har du heller ikke så meget i reolen, så måske behøver du heller ikke så stor en reol. Samme koncept kan bruges i dit “soveværelse” (her kan dele af reolen dog nok ikke bruges :)).
  Hvis du gør dette, frigør det væggen hvor reolen står nu, så du kan flytte din lampe derhen og måske hænge et billede op.

  En lille ekstra tanke: hvis du vil skærme af for dit “soveværelse”, kunne du evt. sætte et hvidt gardin der passede op for “hullet”, næsten som et sejl. Det kan sagtens være meget gennemsigtigt stof, så der stadig kommer masser af lys ind, men det giver bare illusionen af, at der er lukket af. Det kunne bare bare hænge fra spidsen og så blive fastgjort med løkker i hver side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Er det muligt at male gulvet?? For syntes den er lidt mørk din lejlighed/værelse kunne hjælpe at male gulvet hvidt.

  – mal alle væggene påny. Mal alt hvad der stjæler lyset hvid, pånær den ene væg i soverummet, den vi kan se til højre, find en rolig tone i de grålige farver, eller gå helt i antrasit mode, en væg er nok til at fremhæve de skønne vinkler der er. Og uden det bliver akt for hule agtig. Overvej om du vil skærme sove afd. af med et hvid forhæng/gardin så du ikke skal se på din seng i dagtimerne. ;) kunne være med et wire system eller rundstok så har du også et sted til at hænge nystrøget fest tøj ;)
  – reolen skal væk, i stedet anskaf dig et hvidt skinnesystem fra et byggemarked og få skåret hylder til så du tager udgangspunkt i hele væggens bredde. Tænker stadig tre fløje/fag og så gennemgående hylder, mal dem evt hvide for et roligt udtryk, og som en anden skrev ryd op og stil de bøger og nips og dims frem du syntes harmonere og fjern det der er “fyld”. Find en fed akitektlampe eller klips-lampe til hylde reolen. Fjerne gulvlampen.
  – gem husalteret væk (evt få plads til det på hyldereolen) rummet er så interessant at tv’et stjæler lidt opmærksomheden ved centralplacering.
  – Kan man vende/flytte sofaen? Den stjæler lyset ovenlysvinduerne. Kan den stå op af den væg til venstre? Den ser lige ud (altså ikke-skråvæg) evt mal den så sofaen bliver fremhævet, og så kunne man hænge billeder op, plakater i rammer, familie medlemmer, kunst, eller sjove ting eller andet man har kært??
  – puder til sofaen, billig måde at lege med farver og struktur. Så får den helt nyt liv, og behøver kun nogle få, i forskelige mål, og evt en pude til en af lænestolene.
  – spisebordstolene kan males i samme farve for ensartet udtryk til det fine spisebord.
  – rengøre, slib ned, og oliere dit spisebord påny. Så det fremstår ensartet og ikke suger væske ned i bordpladen. Er mere hygiejnisk og nemmer at rengøre på sigt.
  – anskaf en stor spisebord lampe som er smuk at se på, har en sjov form. Evt norm69 og smæk en stofledning i som har en skøn farve eller mønster brug loft højden og ledningen som illustration på at man leger med rumfølelsen. Kunne også være en hyper moderne lampe, eller en gammel patineret industriel lampe. (Kan som bonus info varmt anbefale både norm69 som giver et smukt roligt varmt lys, og Louis Poulsen værkstedslampe som giver perfekt arbejdslys og spisebordlys) gå på tingfinder ekspedition. Brugtvaresterminalen i Viby feks.

  – kig på dine ting/møbler, det du ikke kan lide forære du væk, (genbrugsen) og flyt rundt på de ting du godt kan lide så de får andre funktioner. Koskindet feks. Kunne ligge henne ved skinnesystemet så du får skabt nogle zoner som du vil kunne holde af at se på og være i. Skære ind til benet, lidt ligesom med sove afd. Der er det du har brug for, enkelt udtryk. Og få anskaffet dig så mange lyskilder som du kan tænde og slukke for i dine zoner.
  – hvis du ikke må male gulvene så kunne du se om du kunne finde nogle gulvtæpper – igen for at understrege zoner, så gå efter lyse tæpper til sofa afd. og spise afd.

  Pøj pøj med det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg ville helt sikkert skynde mig at male reolen, som passer til skråvæggen, hvid! Ud med lampen og tv-bordet og finde et måske hvidt tv-bord, der også er “let” i det. Ud fra billederne falder der ikke så meget naturligt lys ind i lejligheden, så derfor ville jeg foretrække hvide møbler.

  Herefter ville jeg måske rykke spisebordet over hvor sofaen står? Eftersom spisebordet er noget slidt i overfladen, vil det klæde det at få noget lys på sig. Så kan du også rykke sofaen over hvor er måske ikke er så meget lys – og dermed skabe en hyggekrog, som oplyses af et par fine lamper.

  Hvis du vil beholder ko-tæppet vil jeg placere det længere ind mod sofaen og under sofabordet, således at du uden vægge skaber et “afgrænset” område, som er sofaområde. Jeg ville nok også finde et lidt mindre sofabord.

  Hvis du vil beholde stolene kan du evt. flytte den ene ind i værelset til sengen? Eller ihvertfald eftersom den ikke matcher sofaen så godt, så behold den men placér den et andet sted og smid en smart pude i. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Hej! :)
  Jeg synes, det er super fedt, at du har en loftlejlighed, og jeg kan sagtens forstå, at det kan være svært at indrette! Hvis det var mit hjem, ville jeg enten prøve at lave det huleagtigt med en masse tæpper, puder, lamper/lyskæder, billeder/postkost/plakater og planter. Og en masse mønster og farver i indretningen. Sådan lidt bohemeagtigt https://www.google.dk/search?q=boheme+decor&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=fj3vU-7cBoTnyQPLx4DYCQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1920&bih=979
  Eller også meget luftigt og minimalistisk. I dit soveværelse kunne du prøve at tage madrassen af pallerne, og bare have den liggende på gulvet, eller stable flere paller, så sengen kommer højere op, for at spille på lofthøjden. Endevæggen i soveværelse ville jeg pynte med noget, der gør mig glad! :) Måske noget så enkelt som printede ord på A¤ papir sat op med tape, eller billeder i sort/hvid, eller en “mosaik” af farvede papirer, hvad end der taler til dig! (Og når det er så billigt og ikke-permanent som papir og tape, er der rig mulighed for at lege med det, og se, hvad der virker for dig.)

  I stuen ville jeg også prøve at flytte sofaen væk fra under vinduerne, så du kan få mere glæde af det lys, der kommer ind. Hvis det ikke er muligt at flytte sofaen, kunne det være, at du kunne prøve at lege med nogle spejle eller glas som overflader, så det reflekterer lyset? Et sofabord med en glasplade, eller et spejl under det stearinlys, der står på bordet.
  I stedet for dit fjernsynsbord, kunne du bruge en hvidmalet kasse med hjul (som her http://homesick.looklab.dk/tag/traekasser-med-hjul/), og så bruge kassen til opbevaring af bøger eller film.

  Og planter! Det tror jeg, ville gøre en kæmpe forskel! :)
  Her er der nogle links, der måske kan være til yderligere inspiration:
  https://www.google.dk/search?q=skr%C3%A5v%C3%A6gge&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nDvvU4nCIOHmyQOj8IHwBQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1920&bih=979

  http://bungalow5.dk/pa-besog-den-svenske-loftslejlighed/

  https://www.google.dk/search?q=skr%C3%A5v%C3%A6g+indretning&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=QzzvU6yKHaK_ygODpYGgDQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1920&bih=979

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, några tips:
  – betsa golvet mörkgrått, måla allt annat vitt
  – sätt lampor runt hela öppningen till sovalkoven samt sätt belysning i sovalkovens fönster
  – går det att vända sängen så du har sidan mot fönstret och kan ha en liten matta och sängbord mot tv-rummet?
  – ta bort den gamla hyllan och gör nya, vita, platsbyggda längsmed rummets riktning, de blir rätt låga, kanske två hyllplan och kan rymma böcker, ljushållare och växter
  – orientalisk matta med oranga inslag samt färgstarka kuddar som matchar
  – mycket ljuslyktor och fram med mer grönska

  Hör av dig om du vill ha fler tips eller förtydligande hur jag menar, jag nås via bloggen http://arkitekturodesign.wordpress.com

  Lycka till :) !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Hej :) dit værelse kan bliver helt fantastisk hvis du gør følgende :
  Mal reolen hvid og køb en eller to lamper som kan stå inde i den. Eller en af de store lyskæder. Ryde den op og stil bøgerne pænt.
  Giv gulvet en gang hvid- olie for at lysne det og så ser det ud som nyt.
  Centrer sengen under vinduet, køb en trætaburet i trævarerne og brug som natbord. Hæng et lille spejl, eller billede op på væggen ved hovedgærdet for at gøre det ekstra hyggeligt ville jeg købe et sengetæppe- gråt og et par seje puder. Store bloklys i hvid skal du bruge med løs hånd, evt på bakker
  Den kasse du bruger som sengebord, maler du igen evt grå, sætter hjul under og bruger til dit tv .
  Sofaen er pæn, køb en plaid og et par puder så bliver den mere hyggelig. Stolen til venstre er fin til, sækkestolen ville jeg fjerne, stolen til højre ville jeg stille for sig selv, med en lille lampe til. Lampen over spisebordet bør nok også nytænkes, og så mangler du bare lidt grafik, eller fotos i sort hvid på væggene, et par planter og masser af stearinlys.
  Tæppet skal ligge helt frit eller helt henne ved sofaen, som en anden foreslog kunne man også skifte det ved lejlighed.
  God arbejdslyst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annika

   Ååårh jeg glemte sofabordet. Det SKAL ud, og erstattes med enten et teaktræs bord, der ville stå fint til den smukke stol, eller et i marmor, eller et sort fikst med skrå ben. Og husk at fjerne den lyskæde du har. På spisebordet kan du med fordel stille en stor skål, og nogle blomster eller et smukt fad med bloklys. Jeg eeeelsker dit rum, lov mig at du fisker det lidt op, det behøver ikke at tage lang tid og du vil elske det. ( maling af reol kan sagtens undværes hvis du styler den fint, og gulvet kan også vente hvis du ikke har lyst/tid/råd)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg ville:

  – male reolen
  – male “rummet” (eller blot endevæggen) hvor sengen står i en evt. mørk grå
  – sofaener fin, men stor. Jeg ville finde en mindre
  – købe mindre sofabord
  – male den brune liste hvid

  :)
  Rigtig flot lejlighed!! Er vild med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Sikke en fin lejlighed :-) og gode elementer du allerede har. Her får du mine ideer til, at forbedre indretningen :-)
  Har lavet to tegninger, da det nogle gange er nemmere på den måde.

  http://tinypic.com/r/x6mvqv/8
  http://oi58.tinypic.com/sq419i.jpg

  Hvis det var min lejlighed ville jeg male både lister, vindueskarme og gulvet hvidt – men det ved vi jo ikke om du må (om det er leje eller)
  Hvis vi nu antager, at du ikke må male, så ville jeg bruge gulvtæpper til, at inddele rummet. Koskindet ville jeg flytte ind under spisebordet.

  Din sofa ville jeg stille over til den væg hvor reolen er nu. Over den ville jeg hænge nogle store fine billeder og måske et ur.
  Under sofaen ville jeg lægge et tæppe. Synes det her kunne være flot i din øvrige indretning: http://www.westelm.com/products/souk-rug-b865/?pkey=crugs-flooring&cm_src=rugs-flooring||NoFacet-_-NoFacet-_–_-
  Mht. sofabord synes jeg, at det her kunne passe rigtig fint ind: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/80270125/
  Dine lænestole må du endelig ikke skille dig af med – de er virkelig pæne! Den lyse ville jeg stille ved sofaarrangementet og den mørke ville jeg stille ovre ved vinduerne. På væggen ved siden af vinduerne ville jeg hænge hylder op og som andre så fornuftigt foreslår, ville jeg putte de “mindre kønne sager” i æsker :-)

  Sengen ville jeg rykke helt over til væggen og på den måde få plads til et fint lille tøjstativ – det giver rigtig meget personlighed og hygge i et rum. Evt. det her med renseribøjler: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/60179434/
  Gråt sengetøj eller et gråt sengetæppe kunne gøre soveværelset lidt mere hyggeligt og huleagtigt :-)
  Over sengen ville jeg hænge en ekby riset hylde http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/40168728/ og stille lidt fine ting på.

  Lidt nips i form af pæne æsker, puder, magasiner, lysestager, planter(!) og lamper ville også gøre lejligheden mere hyggelig :-)

  Håber det kan bruges!

  Mvh. Hannah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej
  Som løsning på reolsystemet, tror jeg, at jeg ville hænge nogle hylder op, som passer i længden med væggen, dette synes jeg skaber noget lettere en reolsystemet. dernæst ville jeg stille nogle kasser med ting jeg ikke vil have stående fremme og så ellers nogle items, som kan komme i fokus.

  Som løsning på stuebordet ville jeg igen tænke i “lette” møbler og ville anskaffe mig et stuebord med metalben, for at skabe mere rum og lethed og få lidt råt ind også. En anden løsning kunne også være ti små borde, måske i ovale. De fås mange steder i øjeblikket i forskellige modeller.

  Håber du finder løsninger du vil synes om:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda lykke

  wow! Den lænestol på nederste bille er gudesmuk.. vil hellere end gerne købe den hvis du er træt af at se på den!
  Men ellers ville jeg måske male endevæggen i soveværelset sort (hvis du altå må male) Dette vil gi fornemmelsen af et rum, og vil fremhæve vinduet som en virkelig smuk kontrast og samtidig bevare/understrge den minimalistiske stil.. og muligivs bruge et stort tæppe enten under ofa grupen eller spisebordsgruppen for igen at skabe fornemmelsen af et rum.. Du kan evt. male reolerne eller bejse dem mørkere. og i forhold til sofabrodet ville jeg nok gå efter noget der ser knap så “ikea-friskt” ud, men noget med lidt historie og måske 2 små så man kan flytte dem rundt :)
  God indretning, det kan blive et fantastisk rum!! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, for en lækker lejlighed!

  Jeg har ikke læst de andres kommentarer igennem, så måske er nogle ting nævnt før. Men her er hvad jeg ville gøre:

  – Først ville jeg fjerne reolen, og i stedet indrette en kontor plads, med et lille hvidt skrivebord. Over skrivebordet ville jeg sætte en form for hylder/svævehylder, der passer med skråvæggen, og bruge disse til bogreol og andre små dekorationer. Fx nogle fine kasser, et par blomster, lysestager, en lille lampe, personlige genstande osv.

  – Hvis du gerne vil beholde spisebordet, så køb nogle ens stole, der passer til – det giver et minimalistisk udtryk. Køb evt. en enkelt der skiller sig ud, for at bryde det minimalistiske en smule. Du kan evt. male både spisebord og stole hvide, hvis du gerne vil beholde stolene også, eller ikke vil bruge penge på nye.

  – Jeg ville få et minde sofabord – evt. rundt, så det ikke bliver så stort og klodset at se på. Hvis du kan flytte sofaen over til væggen til venstre, ville jeg gøre det. Så ville du også kunne flytte fjernsynet over til højre for hvor sofaen står nu, så det ikke er så dominerende i rummet. Jeg ville nok finde noget andet, at stille fjernsynet på. Et lille, simpelt bord eller et let tv-bord. Jeg ville nok skille mig af med tæppet.

  – Hvis du ikke har et specielt forhold til lænestolene, og ikke bryder dig om dem, ville jeg skille mig af med dem, og bare beholde sækkestolen. Eller evt. anskaffe en stol som denne https://www.bilka.dk/hus-og-have/havemoebler-og-terrasse/havemoebler-og-terrasse/havestole/monday-ii-havestol-sort/p/100143441?point=3&event=32&pp=, til at bryde det minimalistiske lidt.

  – Afslutningvis synes jeg du skal vælge 2-3 farver, som passer sammen, og holde nips og detaljer i de farver. Køb lamper, puder, tæpper, æsker, vaser osv. i farverne. Det kunne fx være grå, kobber og fersken/lyserød, eller hvad du nu ellers kan lide. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  En lille ting, som godt nok kræver lidt, ku være at vaske gulvet ned i en rigtig godt sæbe(til gulv), evt med lidt hvidt i hvis man er til det, men simpelhen få gjort gulvet ens, det kan shine det meste op;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg synes at de træ-stolper der er i væggen gør noget rigtig hyggeligt, så det ville jeg beholde. Men jeg ville derimod male spisebordet hvid-gennemsigtigt, så det får en lysere træfarve. Stolene ville jeg lakere, så de ser lidt nyere ud. Og så stille nogle friske blomster i en vase og nogle lysestager på bordet.
  Sengen i soveværelset, ville jeg købe en stor madras, og ligge den på gulvet, med en masse puder og dyner (i lyse nuancer) så det bliver et slænge-sofa-sove-område, og så rykke fjernsynet derhen.
  Reolerne ved skråvæggen, ville jeg også male hvide, og så lade nogle enkelte hylder stå tomme, så det ikke ser “proppet ud”. Stille bøgerne samlet på en hylde, og købe nogle kasser, til at gemme de andre ting væk (nederst i reolen). Og så stille nogle rammer, med nogle billeder eller citater i, på hylderne.
  Til sofa-krogen, ville jeg købe et rundt lille sort sofabord, der gerne må være en lille smule højere end sofaen. Og så sy/købe nogle grå-hvide-sorte puder til sofaen, måske med en bestemt farve der skiller sig ud. Måske også et lammeskind til lænestolen.
  Placer tæppet der, under sofabordet og flyt gulvlampen hen til sofa-området. Og pynt med nogle høje planter/vaser på gulvet ved reolen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Kærsig

  Wow, hvor er det lækkert!
  Jeg tror at jeg ville opdele rummet, hvor sengen står. Jeg ville hænge et tyndt hvidt gardin, en lille smule gennemsigtigt – det ville være smartest at sætte dem på at wire af en art, for at kunne trække dem fra hinanden! Det tænker jeg ville være super lækkert.
  Lys under sengen ville også skabe noget mere rum!

  Ang. reol, så ville det være super fedt, hvis den af træ måske blev malet mørk-grå eller måske hvis den blev byttet ud med en af stål?

  Jeg ville nok også rykke sofaen hen hvor reolen står og spisebrodet hen hvor sofaen står!

  Held & lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Er der kommet nogle efter billeder ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CLEAN HOME FRAGNANCES