PARTY DECORATION

FLEA MARKET INSPO: VINTAGE SCALES

 photo redigeret4_zpsa2833626.jpg photo VAEligGT1_zps1ddde7e5.jpgPhotos: HOMESiCK

Loppemarkedssæsonen er stadig i fuld gang, men det kan nogengange være svært, det der med hvad man skal holde et skarpt øje med. Derfor vi har introduceret jer for denne (synes vi selv) ret hyggelige type indlæg, som primært bygger på vores egne erfaringer og som i dag handler om vægte. I sidste uge var jeg på genbrugsjagt med Mette og der var jeg så heldig at finde en SÃ… fin og meget velholdt badevægt til 45 kr, som nu pryder på mit badeværelse – desuden i fornemt selskab med T (for toilet selvfølgelig), som også er et loppefund samt min nye seje plakat fra Vee Speers, som min kæreste i øvrigt synes var lige ‘spot on’ til badeværelset – jeg kan kun give ham ret haha!

Køkkenvægten “GEPO” på de nederste billeder, er et genbrugsfund jeg gjorde mig for flere år tilbage og som jeg stadig er helt vildt glad for. Jeg elsker de der retrovibes den tilfører mit køkken og så er det altså skidesmart, at man altid har den lige ved hånden ;-)

Translation: Old scales can be very cool and worth to keep an eye on on this summers flea markets :-)

Camilla Marie.

7 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PARTY DECORATION