MONDAY INSPIRATION #3

IT'S ALL ABOUT THE DETAILS

431 2 5
Source: Alvhem

Hold nu fast, hvor er der mange smækre detaljer i det her hjem! Den der dobbelt-træ-dør er jo for cool, og passer perfekt ind i det minimalistiske look. Alle de varme detaljer komplementerer de helt hvide rum rigtig godt. Det gør det virkelig personligt! Jeg er vild med det – og ikke mindst det bakkebord, der også fungerer ret godt, som et alternativ til et barskab. De der wiskykarafler i krystalglas er for nice, og måtte gerne flytte herhjem sammen med bakkebordet. Måske jeg skulle lave en fin lille efterligning herhjemme? Det ville i hvert fald passe perfekt ude i mit køkken. Se også lige det børneværelse. Det er jo et drøn lækkert børneværelse, som både er pænt og indbyder til leg på selvsamme tid. Kalle er vidst en heldig dreng! ;-)

Translation: Wow, there’s a lot of great details in this home! The double door in wood is almost too cool, and it’s a perfect match into the minimalistic look. All the warm details really complements the white rooms. That’s what makes it personal! I like it – and I also like the tray table with the carafes in crystal glass perfect for whiskey. Last, but not least – look at the children’s room. It’s pretty and playful on the same time. Kalle is one lucky boy! ;-)

Tatiana.

7 COMMENTS

 • Anne

  sikke en fantastisk lejlighed! jeg sukkede også dybt, da jeg så “bar-bordet”. ;)
  skulle i tilfældigvis vide, hvor læderstolen på første billede stammer fra? jeg har forgæves forsøgt at google mig frem til det af flere omgange. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  NOGEN der ved hvor de der hunde illustrationer/plakater på nederste billede til højre er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Er også helt skudt i det bakkebord.

  Ved vi eventuelt hvor det kunne være fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hejsa
  Har set den rå “bar reol” gå igen i flere indretninger. Ved I hvor den kan købes? Tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Jeg ved det desværre ikke, men vil helt sikkert lede efter det! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MONDAY INSPIRATION #3