FLEA MARKET INSPO: OLD PORCELAIN

KIDS ROOM

 photo kids1_zps8be477bb.jpg photo kids3_zpsb66b6ad1.jpg photo kids2_zps6360b0dc.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Det er ved at være lang tid siden, vi har lavet et indlæg med inspiration til børneværelserne, så jeg tænkte, at det var på høje tid. Jeg ved godt, at det er de færreste, der har børneværelser, som til dagligt er så snorlige som på billederne, og så ved jeg også godt, at man ikke ser alt det legetøj, der formentlig er bag kameraet ;-) Jeg håber alligevel, at I synes lige så meget om billederne, som jeg gør og forhåbentlig kan suge lidt inspiration til jer :-)

Translation: It’s been a while since we’ve made a post about the childrens room so I thought it was about time. I know that these pics are far from reality and may look a bit ‘polished’ since you do not see the tons of toys that probably are hidden behind the camera. Anyhow. I hope you like the pics as much as I do and will get inspired :-)

Camilla Marie

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FLEA MARKET INSPO: OLD PORCELAIN