OUTDOOR INSPIRATION

FLEA MARKET INSPO: WORKING LAMPS

 photo 4_zps8c2705dd.jpg photo 5_zps0ffbc17e.jpg1 / 2 / 3 / 4

Sidste gang tippede vi om vintage kameraer i vores nye “flea market inspo”-kategori. Denne gang handler det om værkstedslamper. Værkstedslamper har i noget tid været i høj kurs, hvilket stemmer meget godt overens med, at vintage samt det industrielle og rå udtryk er blevet ekstremt moderne. Mange møbelfirmaer har lavet deres egne fortolkninger af de gamle værkstedslamper, men hvis man vil have den originale fra Louis Poulsen eller andre mærker, så har jeg allerede set mange ude på loppemarkederne. Hvis I er i tvivl om, hvordan man ser om de er ægte eller ej, så er de mest synlige kendetegn logoer, stempelmærker, serie- og produktionsnumre. Hvis I finder en, så hold øje med, hvor mange skrammer den har, og hvor meget I selv kan lave af det. Alt, der skal laves, skal jo trækkes fra prisen! ;-) Vi er også selv store fans af retro – og værkstedslamperne. Camilla Marie har en værkstedslampe i sort fra Louis Poulsen. Mette har købt arbejdslamper fra Biltema, som pynter så fint på hendes armeringsjern (se billedet herover). Jeg selv har været så heldig at finde to Anders Pehrsson lamper i hvid – magen til den sorte lampe på det sidste billede – på et loppemarked for noget tid siden.

Translation: Last time we tipped about vintage cameras in our new “flea market inspo”-category. This time it’s about working lamps which definitely is in a high demand right now. Many furniture companies has made their own interpretations of the old lamps, but if you want the original from Louis Poulsen or another brand, I’ve already seen many on the flea markets, so it should be possible to find some out there. We also love vintage and working lamps ourselves – Camilla Marie has the working lamp from Louis Poulsen in black. Mette has bought workinglamps from biltema, which is hanging on her mesh board (look at the picture above). I have been so lucky to find two Anders Pehrsson lamps in white – as the black lamp on the last picture – on a flea market some time ago.

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OUTDOOR INSPIRATION