MAKE THE MOST OF YOUR SMALL APARTMENT

FLEA MARKET INSPO: OLD PORCELAIN

 photo 1_zps9c87dd2c.jpg
Picture: Royal Copenhagen

Der er nok ikke ret mange, som er i tvivl om, at Royal Copenhagen er blevet ekstremt populært de sidste par år. Selv hvis man ikke går op i design, tror jeg, at man er klar over, hvor høj kurs det er i. Jeg har selv lidt derfra, men bliver nok aldrig en samler på trods af, at jeg faktisk synes det er helt vildt fint – og så kan jeg virkelig godt se fidusen i det der med, at man mikser de forskellige designs. På den måde, kan man få lige præcis det udtryk, man ønsker og som passer til ens personlighed. Samler I på Royal Copenhagen? Hvis man virkelig er fan, og også går efter det helt gamle, så er der meget at finde på loppemarkederne. Jeg overvejer selv at anskaffe mig forskelligt gammelt porcelæn. Ikke af et bestemt mærke, men bare mikse de forskellige slags stel, som jeg lige falder for. Husk at holde øje med eventuelle skår i porcelænet – det er ikke altid, at det gør noget, men man kan altid bruge det til at prutte prisen lidt ned! ;-)

Translation: There’s probably not many out there, who doesn’t know, that Royal Copenhagen has become extremely popular the last few years. I have a bit myself, but I’ll probably never be a collector like many others. I don’t know why because I really like it – and then I really love the idea about mixing the different designs. In that way, you can get the look who matches your personality and style. If you’re a true fan and also loves the old porcelain, you can definitely find some at the flea markets this year. I’m thinking about buying some old porcelain – not from a certain brand – but just the ones that i fall for. Remember to check the porcelain for any broken fragments.

Tatiana.

4 COMMENTS

 • Thilde

  Jeg samler lidt på RC men samler mest på gammel poselæn i hvid med blå mønster på har ikke to der er ens , synes det ser rigtig fint ud når jeg dækker bord med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret vild med det! Ville også rigtig gerne samle på det, men er bare ikke helt startet endnu. Har heller ikke lige et budget pt der tillader at jeg begynder på en samling af det lækre porcelæn. One day forhåbentligt ;)

  /Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg en nær veninde, som elsker det gamle Musselmalet porcelæn fra Royal Copenhagen, og hun samler på det. Hun finder meget af det på loppemarkeder rundt omkring og har også fået noget af det pæne porcelæn i gave, så hun har efterhånden en pæn samling. Jeg kan selv godt lide det. :D
  Fin blog, forresten! ^^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Personligt er jeg mere til mågestellet end det musselmalet, men jeg synes stadig det er virkelig pænt, når man mixer det. Jeg har fundet nogle stykker rundt omkring på diverse loppemarkeder – mit bedste fund var fra Odense havn, hvor jeg fik 8 underkopper i forskellig stel til 5 kr i alt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MAKE THE MOST OF YOUR SMALL APARTMENT