SHOE STORAGE

THE FLIP CLOCK SCREENSAVER

 photo flipclock_zps31c7d45e.jpg
1 / 2

De sidste godt fire år har jeg haft denne pauseskærm og kom den anden dag til at tænke på hvor glad jeg stadig er for den! Der er sikkert mange af jer der allerede har den i forvejen, men jeg vil alligevel lige tippe jer om den fine pauseskærm :-) Jeg kan i hvert fald mærke en lille bitte lykkefølelse når min commi tager en blunder, for den er så flot og lækker at se på synes jeg. Hihi en af hverdagens små glæder ;-)

Download pauseskærmen her.

Translation: The past four years I’ve had this screensaver and the other day it hit me how happy I still am with it! Probably many of you all ready got the screensaver, but I thought I would tip you about the pretty screensaver anyways :-) Every time my mac takes a quick nap I feel a tiny felling of happiness inside me because i think it’s just so pretty – and as it’s said, it’s the small things in life that counts right? ;-)

Download the screensaver here.

Camilla Marie

51 COMMENTS

 • Louise

  Jeg har ikke kunnet finde den i App-store, så tak fordi i delte linket! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja det er nok den fineste screensaver. Jeg havde den på min gamle macbook, men havde glemt hvad den hed, da jeg ville installere den på min nye. Nu fik jeg den endelig installeret, og jeg er allerede lige så glad for den, som da jeg havde den på den gamle, omend lidt mere, fordi man nu kan få 24-timers uret. :)

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Ååååh, jeg har også altid haft denne pauseskærm men efter min computer blev opdateret til nyeste system kan den ikke længere bruge Fliglo. Så ærgerligt! Jeg savner den jo så meget. Øv øv. Har I hørt om andre med samme problem? :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den virker ikke på min mac, det er ærgerligt, når den pauseskærm er så pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg har selv villet have den længe, men har pc. Så nu fandt jeg den lige til windows også. http://fliqlo.com/#about :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Åh Mie du er min helt :) Jeg er selv på pc og var helt trist over der kun var til mac.. Juhuuu nu har jeg også et fint flip-ur :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  TAK! Jeg har været misundelig på den i så mange år, og aldrig kunne finde den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Det har ikke lige noget men den fine pauseskærm at gøre, men den sorte evighedskalender, ved i om man kan finde den andre steder? Er nemlig helt vild med den, men den er udsolgt fra det link fra Ebay i tippede om, og kan simpelthen ikke finde den! :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Massimo Vignelli har lavet kalenderen “Max 365”, som tidligere blev forhandlet af HAY. Jeg kender dog ikke umiddelbart til nogle danske forhandlere af den, så her må google være din ven :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg kunne heller ikke få det til at virke på min mac først, men nu kan jeg ;-)
  http://www.lavminmac.dk/program-kan-ikke-abnes-fordi-det-kommer-fra-en-ukendt-udvikler/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Øv min vil stadig ikke, den sætter ellers lige prikken over i’et.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Er der nogen der ved hvad man skal gøre hvis screensaveren viser hvid, der hvor selve uret burde blive vist?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi !
  I downloaded this screensaver… I love it, but it crash my computer !!! Any solution ?? pleaaaase ! ;)
  Thanks…
  :3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvorfra er den flotte bordlampe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hejsa.
  Hvor er bordlampen fra eller hvad hedder den? :-)
  Den er nemlig super fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   Hvis det er den på billede nummer to du mener, så ved jeg det desværre ikke :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Hejsa

  elsker dette ur, men har problemer med at downloade det, når jeg vil hente det, og det er færdig med at downloade får jeg en besked om at det ikke kan åbnes, nogen der kan hjælpe?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ny MacBook bruger

  Har lige købt min første Macbook nogensinde i går, og er stadig i gang med at finde ud af den, så da jeg altid har beundret dette pauseskærms ur, siger jeg tusind mange tak for linket! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Tillykke med dit køb, det fortryder du aldrig :-) Er glad for at du kunne bruge tippet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Fedt indlæg, er vild med uret! Men jeg har lidt problemer med det.. Nogle gange kommer det frem og går væk igen og nogle gange kommer det slet ikke frem… Ved du hvad indstillingerne for tiden og energibesparelse ved vågeblus skal stå på? Tror det på en måde hænger sammen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Heej, jeg prøver at få downloadet den, men kan ikke finde ud af det. Om det måske var en der ville hjælpe mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • astrid

  hvordan får jeg det til at gå væk igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • astrid

  hvordan kan man slå det fra igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Er der nogen, der har erfaringer med at installere den på en mac med El Capitan? Jeg kan ikke få det til at virke :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvordan får man appen til at virke ? Og kan man få den til at kører som låst skærm? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Michelle. Den virker kun, når du åbner appen, desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Jensen

  Kan en fortælle mig hvordan jeg får det til at virke når jeg har downloadet den?? #NyMacEjer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Højreklik (klik med to fingre) på dit skrivebord -> skift baggrund til skrivebordet -> skærmskåner ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Det er en super fin pauseskærm, men det ser ikke helt sådan ud på min. Ved du hvordan jeg får det ændret til den samme som på dit billede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Natasha – hmm, der må jeg desværre melde pas …

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina G.

  Til Jer der ikke kan åbne den når I dobbeltklikker på filen, pga. sikkerhedsindstillinger: I skal højreklikke på filen i stedet for og vælge “åbn” – derefter kan I vælge at åbne den på trods af sikkerhedsindstillingerne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Bach

  Min den beder om adgang?

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SHOE STORAGE