BEAUTIFUL BUDGET #5

GET THE LOOK #16

 photo getthelook_zps9b27deff.jpgSource: Alvhem
 photo Dias1_zpsc2242a10.jpg

Marble cutting board / Light bulb / Flowerpot / Marble tray / Watch / Salt – & pepper mill / Morter & pestle
/ Wooden cutting boards / Flowerpot / Pendant / Vase / Dining table

“Get the look” er måske så meget sagt, da det jo i og for sig også kræver, at man har et lyst og lækkert køkken, som dette. Men man kan i hvert fald kopiere køkkenets look i forhold til indretningsdetaljerne – og heldigvis for os, der ikke lige har så lækkert et køkken, så passer de her ting ind i det meste. Jeg kan i hvert fald godt se det for mig herhjemme. Den hvide marmorbakke og et par grønne planter vil gøre underværker i sig selv, og så ville de andre ting jo bare være med til at gøre det ekstra flot! Selvom man bor til leje, skal man huske at kæle for deltajerne så vidt, som muligt. Det er ofte de små ting, der gør hele forskellen! :-)

Translation: “Get the look” is maybe too much said since it requires, that you’ve a bright and delicious kitchen like this. But you can at least copy the decor details in the kitchen and then get somewhat the same look – and luckily for us, these decorating details fits into most kitchen styles. I can certainly imagine it in my kitchen. The white marble tray and a few green plants will do wonders themselves, and the rest of the things will just make it even prettier! Even when you only rent your place, you must remember the small details. It’s those things that makes the whole different! :-)

Tatiana.

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BEAUTIFUL BUDGET #5