IF I HAD A TERRACE #2

FLEA MARKET INSPO: VINTAGE CAMERAS

 photo 7_zpse2680b24.jpg photo Skaeligrmbillede2014-06-15kl231236_zps1493bc8d.png

1 / 2

Loppemarkedsæsonen er i fuld gang og har været det i et stykke tid. Det kan være svært, det der med hvad der er værd, at kigge efter på loppemarkeder. Derfor håber vi at I vil tage godt i mod bloggens nye kategori, hvor vi tipper om de ting vi synes er værd at holde sig for øje på loppemarkederne :-) Vi lægger ud med vintagekameraer, som fungerer super fedt til et stilleben, som på øverste billede. Tidligere på året købte jeg selv et vintagekamera på loppemarked og er simpelthen bare SÃ… glad for det. Det står pt. på hylden i mit soveværelse og giver et rigtig skønt retro udtryk :-)
Se HER hvordan Tatiana har valgt at bruge sit vintagekamera i sin kontor-indretning.

Translation: The season for flea markets are going on and it can be difficult to decide which objects are worth keeping an eye on. That’s why we hope you’ll like our new category “flea market inspo”. We are going to post those objects we think is worth looking for and for a start we’ll take a look on vintage cameras, which looks really great with a stilleben as on the first pic. A few month ago I bought my self a vintage cam on a flea market and i’m reallt happy with it. Right now it adds an ellegant retro feel on my shelf in the bedroom.
Watch HERE how Tatiana has chosen to use her vintage cam in the office.

Camilla Marie

10 COMMENTS

 • Jeg er allerede fan af denne nye serie! Jeg elsker gode loppemarkedsfund og glæder mig til at se jeres tips til, hvad man skal holde ekstra godt øje med til sommerens loppemarkeder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en stor passion for 2ndhand og går rigtig meget på loppemarkeder og besøger ofte genbrugsbutikker og elsker at mixe nyt og gammelt i mit hjem. Synes at det giver et personligt udtryk.

  blogger også om dette via min personlige blog, og jeg har sjovt nok også et gammelt kamera stående på en af mine fritlagte bjælker i min bolig :0)

  smil Lene B.
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi var faktisk så heldige at finde min kærestes fars gamle kamera frem fra gemmerne forleden. Et kamera som hans forældre købte for deres bryllupspenge engang i 70’erne. Så fint! Men ikke nok med at det er SÅ pænt og pynter, så er det bedste af det hele faktisk at det virker :-D Eller. Pt. venter vi på at få hentet billederne, som er i gang med at blive fremkaldt, og så vil det jo så vise sig om det rent faktisk dur ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Ej hvor sjovt, jeg har lige købt et igår på er loppemarked, og er vildt glad for det! Nips som også min kæreste bifalder :D
  Btw er billedet er mit, lagt op under jeres hashtag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hahahaha godt at jeg har gemt min onkels gamle kamera! :D Det har ellers stået i en kasse under sengen i 10år snart :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IF I HAD A TERRACE #2