SØSTRENE GRENE NEWS

STOOL BEDSIDE TABLE

 photo f9d11e1b-666e-42e5-ba18-e9ec2fe35ce5_zps65c096ed.png
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Sengeborde kommer i mange forskellige afskygninger, men en idé jeg synes fungerer virkelig fint, er at benytte en taburet eller skammel til formålet – det er funktionelt, men uden at det virker for voldsomt, som et rigtigt sengebord nemt kan komme til. Jeg er vild med den mørke træ-taburet, der er brugt i soveværelset her, men jeg har ikke kunne finde en præcis magen til – dog minder den meget om den, Camilla Marie viser fra JYSK i sit indlæg her, måske den bare har fået noget olie/bejdse af en slags? Men anyways, mulighederne er jo mange, så derfor har jeg samlet lidt forskellige forslag til andre typer af taburetter ovenfor – både af den billige og den noget dyrere slags. Var det noget I kunne finde på at efterligne I jeres soveværelse? :-)

Translation: I really like the idea of using a stool as a bedside table!

Mette.

5 COMMENTS

  • Jeg er ret sikker på at den på billedet til venstre er fra JYSK. Jeg har den selv, og den er faktisk så mørk som på dette billede.
    Tak for inspiration.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har selv 2 næsten ens taburetter som sengeborde. Eneste forskel er, at den ene er lidt højere end den anden. De er et loppefund og står lige nu i den oprindelige farve, nemlig den der trælse brune træfarve, så jeg kan ikke helt bestemme mig for om jeg bare skal bejdse dem eller om de skal males helt…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Vi gør det allerede! Og nu da vores ældste datter er kommet i juniorseng og har brug for et natbord, får hun også en skammel til formålet :) Jeg synes både det ser fint og “let” ud, er en billig løsning (vores er den viste fra IKEA (2)), og så er det super praktisk at kunne hive ekstra siddepladser frem når der er gæster (bor i lillebitte lejlighed) :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har faktisk en gammel hvidmalet skammel stående ved siden af sengen pt.. Det er mest en nødløsning indtil den rette løsning viser sig, dog kunne jeg sagtens finde på at gå videre med taburt idéen – det er nogle flotte nogle du har fundet frem :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Måske ikke i mit soveværelse, men det kunne til gengæld være VILDT fint i en entre, eller måske i dagligstuen, med fine blomster og et par gode bøger liggende :)

    – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SØSTRENE GRENE NEWS