ALL WHITE

MONDAY INSPIRATION #2

 photo 1_zps1c896612.jpg photo 2_zps7d7018b9.jpg photo 4_zps20e583ad.jpg
 photo 3_zpsd3a2d8a9.jpg1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Håber I har haft en dejlig weekend? Dagens indlæg står lige på en god omgang mandagsinspiration med nogle af de billeder, der har inspireret mig mest, den sidste uge. Som I nok kan fornemme, så har jeg fået et lille crush på træ. Det er meget nyt for mig, men det giver altså lidt varme til det sort/hvide-look. God mandag! :-)

Translation: I hope you all have had a lovely weekend? I just wanted to show you some of the pictures that has inspired me the most the last week. As you probably can see, I have a crush on wood. It is very new to me, but it gives some warmth to the black and white look. Have a good Monday! :-)

Tatiana.

8 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ALL WHITE