MONDAY CRAVINGS

EBAY TIP: PERPETUAL WALL CALENDAR

 photo k_zps2323c11a.jpg photo kkk_zps34288f91.jpg

Kalenderen her må været et af mine all-time-favorite køb fra Ebay – og tro mig, jeg har købt mange ting derinde! Jeg har længe sendt lange blikke efter “MAX 365” kalenderen af Massimo Vignelli, som HAY engang forhandlede, men jeg har desværre ikke haft held til at finde den hos en dansk forhandler. Efter lidt søgen fandt jeg dog et fantastisk fint alternativ på Ebay, nemlig denne smukke evighedskalender! Den er dog også det dyreste Ebay-køb jeg har hidtil har gjort mig, da den med porto kom til at koste 179 kroner – men heldigvis slap jeg for at betale told. Når man handler udenfor EU kan man nemlig godt komme ud for at skulle betale told og importgebyr på varer, der koster mere end 80 danske kroner, så det skal I lige være opmærksomme på, hvis I køber kalenderen her – jeg stiller ingen garanti for, at I også slipper ;-) Hvis I vil være lidt på forkant, så kan I nemt beregne, hvad I evt. skal betale i told og importgebyr på Toldpriser.dk, hvis pakken skulle blive taget i tolden – her finder I også mere info om toldreglerne. Kalenderen kan købes lige her.

Translation: This perpetual wall calendar is without a doubt my all time favorite Ebay purchase! I’ve been dreaming about the “MAX 365” calendar by Massimo Vignelli for a long time, but I couldn’t find a danish seller to buy it from, so instead I found this great alternative on Ebay – and I love it! You can get it right here.

Mette.

7 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MONDAY CRAVINGS