FLATWARE IN NEW COLORS

QUIRKY BEDROOM DETAILS

 photo www_zpsc95ac7b8.jpg photo rtt_zpsad140015.jpg photo aa_zps089cbdae.jpg photo aq_zps1d42262f.jpg photo wee_zpsf627d925.jpg photo 345_zps406d02e2.jpg
Source: Alvhem

Noget vi jævnligt får efterspørgsler på, er inspiration til hvordan man kan indrette rum, hvor der er skråvægge og andre af den slags skæve detaljer, der kan give lidt praktiske problemer. Den slags må man sige, at der er nok af i soveværelset her – der er både skråvægge, fritsstående stolper, en væg der buer og et skævt indhak ved vinduet. Men samtidig er rummet et godt eksempel på, hvordan man kan få det bedste ud af den slags (upraktiske) detaljer, som jo ofte også er noget af det, der er det mest charmerende ved gamle huse. Jeg synes især det er en fin løsning, at placere tøjstativet i indhakket ved vinduet, det giver en fin lille “gardarobe afdeling”. Og så kan jeg også rigtigt godt lide, at man fremhæver søjlen ved at bruge til at hænge en fin kjole på. Egentlig gælder det jo bare om at tænke kreativt i forhold til løsninger, og fremhæve de skæve ting i stedet for at ærgre sig over dem og forsøge at skjule dem. Eller hvad synes I? :-)

Translate: Something we regularly get requests for is inspiration on how to decorate a room with sloping walls, and other quirky details that may give some practical problems. The bedroom here has both got sloping walls, freestanding posts, a wall that curves and a crooked notch at the window. But I think that this room is a good example on how to make the best of it with these kind of (impractical) details, that are often also some of the most charming parts of old houses. What do you think? :-)

Mette.

9 COMMENTS

 • Jeg kan super godt lide de tæpper:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa! Jeg tænkte på om i kunne lave et indlæg, med indrettelse af selve sengen? Med sengetøj, sengetæppe, puder o.lign? det ville være super fedt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauuw et lækkert soveværelse. Så fine detaljer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser jo så hyggeligt ud. Og lige pludselig drømmer jeg om et skab med kæmpe spejllåger, selvom jeg eller synes det kan se så tacky ud. Men her er det jo simpelthen så fint :-) Åh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor er det fint. Er helt vild med placeringen af Hay-stativet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med indretningen her, det er så gennemtænkt! Elsker også de rå elementer, det ser så fedt ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hejsa, ved i hvor man kan købe en sådan sengekappe? har ledt meget men dem med “glat” look synes jeg altid har grimme hjørner. Dette ser bare helt perfekt ud. Ved I hvor det kan købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Lækkert soveværelse! :)
  I ved vel ikke hvor opbevaringskasserne på gulvet er fra, vel?
  God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er sengetøjet fra? Det er super flot :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FLATWARE IN NEW COLORS