MERRY CHRISTMAS TO ALL OF YOU!

SUCH A PRETTY HOME

 photo 1_zpse7bed39d.jpg photo 2_zps0e585932.jpg photo 3_zpscaa5c415.jpg photo 4_zps4a7c6c43.jpg photo 5_zps803f337e.jpg
Source: Fantastic Frank via Trendenser

Billederne her er fra et meget smukt hjem, som er til salg i Stockholm. Boligen har floreret en del i blogland, så måske har I allerede set den – men jeg tænkte nu, at den var lidt for lækker til ikke at dele med jer. Jeg synes at stylingen rummer enormt mange fine (og rå) detaljer, som hjælper til at bryde lidt op med de meget lyse rum – lige pånær plakaten med det store insekt (hvad hedder sådan en skummel fyr?), der hænger på soveværelsesvæggen, puha den er lige creepy nok til mig. Jeg er bestemt ikke god til den slags kryb! Til gengæld er spisebordet et rigtigt godt eksempel på, hvordan man kan lave en endnu nemmere udgave af mit spisebordsprojekt, som jeg tidligere har vist her – så behøver man ikke engang at skrue planker sammen. Smart!

Translation: I really like the styling of this swedish home. Just except of the big bug-poster hanging in the bedroom, it kind of freaks me out! In turn, the dining table is a very good example of how to make an even easier version of my dining table project, as I have previously shown here – then you don’t even have to screw the planks together. That’s clever! ;-)

Mette.

Photobucket

5 COMMENTS

 • Pernille

  Wow, en lejlighed! Jeg kan kun håbe, at når jeg flytter hjemmefra, at min lejlighed bliver lige som denne. Den er jo helt fantastisk! Jeg er især vild med den plakat, af ham manden der cykler. Ved I hvor man kan skaffe sådan en?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louiset

  Wow, det er jo lige præcis sådan jeg vil have at min lejlighed skal se ud, haha.. Især de første to billeder, de kommer direkte i min inspirationsmappe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en lækker lejlighed! Er simpelthen bare så stor fan af det (bortset fra skarabæen – den omtalte skumle fyr på væggen).

  http://theluxuryfactor.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • the chairs are to die for ! I want a similar one in white for my personal work space !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rae

  I agree this home is stunning. i love the grey/brown wooden floors – and somehow i actually think that bug image works!

  rae of lovefromberlin

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MERRY CHRISTMAS TO ALL OF YOU!