WEDNESDAY WISHES

HOMESiCK FOR SADOLIN: BEHIND THE SCENES #2

 photo 11_zps2e11f8b2.jpg photo 33_zps9d1523bc.jpg photo 66_zps9ffc7751.jpg photo 26728da2-e775-414f-9250-164eae451d47_zps924c53cc.jpg photo 22_zps85ad055a.jpg photo 55_zps63ad26ec.jpg
Photos: Hanna Stefansson

Så I vores sneak peak i sidste uge, om vores tur til Malmø? Vi har fået lov til at afsløre lidt mere om, hvad det spændende projekt med Sadolin går ud på – og vi kan godt sige jer, at vores kreative evner er blevet sat på prøve. Vi blev kontaktet af det svenske kommunikationsbureau Change, angående et samarbejde mellem os og Sadolin, der kort sagt gik ud på, at de ville have os til at male og indrette en stue, der skulle indgå som en del af Sadolins kommende kampagne henvendt til unge mennesker. Et kæmpe cadeau til os og selvfølgelig en oplevelse og udfordring, som vi ikke kunne sige nej til. Vi startede med at få præsenteret de nye farvetrends for 2014 fra Sadolin, og ud fra dem skulle vi vælge 5 farver, som vi ville arbejde med i vores rum. Allerede her var det lidt af en udfordring for os, for som I nok kan fornemme ud fra bloggens indhold, har vi en tendens til at være lidt farveforskrækkede i vores tanker og idéer, når det kommer til indretning. Men heldigvis var de 5 farver nogle smukke og sarte pasteller, som spillede godt sammen, og vi endte faktisk med at blive super glade for dem. Nogle kom på væggene og andre kom til udtryk rundt omkring i indretningen. Det endelige resultat må vi desværre ikke dele med jer endnu, for faktisk har vi ikke engang selv set det – men vi glæder os, og det håber vi også, at I gør :-)

Translation: Did you see our sneak peek last week from our trip to Malmö, Sweden? We can now reveal a bit more about the exciting project going on with Sadolin. We are going to be a part of Sadolin’s 2014 campaign by styling a living room from scrath. We were told to use 5 colors from their new palette, and as you probably know we tend to be a bit afraid of colors, which made it an even bigger (but more fun) challenge. We ended up choosing 5 beautiful pastels – some of the colors were painted on the walls and others were visualized in the styling. We are not aloud to show you the complete result yet, but then you have something to look forward to in the early new year.

Photobucket

12 COMMENTS

 • Hvor fedt for jer!! Tillykke :-) det ser allerede super godt ud, glæder mig til at se det endelige resultat :-)

  /stylecoded.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak, hvor er du sød! Vi er også blevet super godt tilfredse med resultatet, så vi glæder os til at dele det med jer :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er de trækasser, som i har stablet oven på hinanden fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er de fine bogkasser fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor ser det MEGA godt ud piger!! Glæder mig til at se det endelige resultat :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, tusind tak! Det betyder meget at du synes det, da vi jo ikke har meget erfaring med den slags opgaver. Vi glæder os bestemt også til at dele resultatet med dig og alle de andre læsere :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hej :) Jeg har rigtig svært ved at finde en pæn musemåtte, så kunne I måske lave et indlæg med nogle? Helst nogle ret enkle nogle af slagsen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hvor er sofaen fra(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Følger spændt med, og har gjort det siden sidst! Er så spændt på væggen med trekanter, den ses lidt på sofa-billedet, men er virkelig spændt på at få det set ordenligt! Åh, glæder mig som et lille barn, for vil vildt gerne have inspiration når jeg snart skal flytte!

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WEDNESDAY WISHES