BAUHAUS

BATHROOM INSPO

 photo Untitled_zps1094a095.jpg photo bbbb_zpsff0e65ec.jpg photo bbbbj_zpsfffae327.jpg
Source: Claudia Zinzan, Bolina, Helt enkelt, Stadshem

Et badeværelse kan ofte være et svært rum at indrette, især hvis man (som jeg) bor til leje, og derfor ikke har mulighed for at lave de store ændringer på inventaret. Men heldigvis kan man komme langt ved hjælp af fint tilbehør i form af håndklæder, spejle, sæbedispenserer, flakoner, planter og fine lys som på billederne ovenfor – her er det de små detaljer, der gør hele forskellen og hjælper med til at pifte badeværelset lidt op. Når jeg ser på billedet nederst til højre, får jeg helt lyst til at flytte mit “læderbælte-spejl” ud i badeværelset.. Det ser jo vildt godt ud!

Translation: I find theese bathroom pictures very inspiring, it is often the small details that make the whole difference.

Mette.

Photobucket

3 COMMENTS

  • Cecilie

    Selvom man ejer sin lejlighed kan man stadig godt føle sig lidt begrænset af, at man helst vil undgå at bore i fliserne, da det kan få fatale følger jo – plus at man ved at man skal sælge en gang :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helt sikkert, selvfølgelig vil man ikke ødelægge fliserne. Men tænkte også mere på at udskifte håndvask, skabe osv. – der er der lidt mere frit slag, når man ejer :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BAUHAUS