AND THE WINNERS ARE..

VISITING: ESTILO #1

Nogle af jer kan nok huske dette indlæg, hvor Caroline fra bloggen ESTILO, havde lavet en pendel ud af sin oversize lyskæde! I var ret vilde med det, og nogle spurgte endda efter, om der mon ikke var mere inspiration at hente i hendes hjem!? Siden da har jeg været i kontakt med Caroline, og det er faktisk sådan, at hun flyttede hjem fra Spanien i foråret, hvor de så fandt deres nye, dejlige lejlighed. De besluttede sig for at indrette den på ny, i stedet for at tage møblerne med fra deres første lejlighed i Danmark, som var en blanding af hurtige impulskøb og ting fra ungdomsværelset! Caroline og jeg har sammen planlagt en række visiting indlæg til jer læsere, hvor I for hvert indlæg, får et nyt rum i lejligheden at se. Vi starter ud med soveværelset.

 photo 7_zpsf8c01a30.jpg photo 1_zpscfb63ae3.jpg

Hvordan vil du beskrive din boligstil?
Jeg har nok en forkærlighed for det rustikke og lidt industrielle. Og sort og hvid med en farveklat hist og her. Det har min kæreste, Frederik, heldigvis også, så det har været en fest at indrette den nye lejlighed. Det er også vigtigt for mig, at vores møbler er behagelige og ikke for sarte. Jeg kunne aldrig drømme om at købe en spisebordsstol, bare fordi den er hamrende moderne. Stolene skal være gode at sidde i hele aftenen, sofaen skal være så blød, at vi falder i søvn til filmen, og bordene skal helst være så rustikke, at vi kan ridse stillingen i træet, når vi spiller brætspil.

 photo 2_zps2cb0b38e.jpg photo 5_zps6813bf40.jpg photo 8_zps9b6c5d3c.jpg


Hvilken ting er du mest glad for i dit soveværelse?
Den er svær… Jeg tror, det står lige mellem det kæmpestore spejl fra Heine Design og de to hundeplakater fra Studio Lisa Bengtsson, som viser, hvor vi hver især sover. Jeg griner stadig lidt, hver gang jeg går i seng. Spejlet er ikke nær så sjovt, men til gengæld får det rummet til at syne stort og lyst, og så skjuler det fuldstændig den ellers irriterende låge ind til teknikrummet. Der er selvfølgelig også vores lille fritgående kanin, som spenderer 80 % af sin dag i soveværelset. Ham er jeg også mægtig glad for.

 photo 4_zpsbcde4a97.jpg photo 9_zps5bf259f0.jpg

Hvad er dit seneste køb til soveværelset?
Alle tingene er købt inden for relativt kort tid, men det nyeste (og sidste i denne omgang) er den industrielle loftslampe fra Norr11, som vi faktisk også har hængende i stuen. De sælger den som en væglampe, men vi blev enige om, det var federe at hænge den på hovedet i loftet. Den vil jeg egentlig også gerne føje til listen over foretrukne ting…

Tatiana.

Photobucket

 

 

 

 

7 COMMENTS

 • Deeeeejligt soveværelse – her kunne jeg godt drømme mig væk, og kaninen er da for nuttet.. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fint!! Kaninen minder mig om min egen Stampe, som jeg havde da jeg gik i folkeskole :)

  /stylecoded.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for det fine indlæg! Der er dog noget galt med linket til Estilo – det virker ikke :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Rigtig lækkert soveværelse!
  Er det sådan så man kan høre, hvor puderne er fra? Især den lysegrå pude er rigtig fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj Kristine

  Sikke et flot soveværelse :)
  Kunne I fortælle mig hvor sengebordet er fra- og hvor vasketøjskurven (eller hvad den bruges til) er fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hej Homesick / Tatiana.

  Jeg faldt lige over din søde kanin her på hjemmesiden. Jeg overvejer kraftigt selv at få en kanin der kan løbe rundt i lejligheden og generelt være inde-kanin. Jeg vil bare høre hvorfra du har købt/fået din kanin? og om racen er en dværgvædder kanin som jeg umiddelbart synes det ligner han er? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

AND THE WINNERS ARE..