FØDSELSDAGSUGE PÅ HOMESICK: GIVE-AWAY 4

CARE BY ME

I er simpelthen fantastiske! Hold op nogle dejlige kommentarer vi har fået i forbindelse med de fire give-aways i denne uge – TAK – det betyder alverdens for os.. og det er jo lige præcis derfor, at I fortjener at blive forkælet med fine gaver! Nu er der desværre ikke flere konkurrencer i denne omgang, men fødselsdagsugen er ikke slut endnu. Hvis ikke I allerede har deltaget i de fire lækre give-aways, så kan I stadig nå det. Fødselsdagsugen stopper først på søndag, hvor vi trækker lod mellem jer dejlige læsere og finder de heldige vindere! :-)

Nu til noget helt andet. Dette indlæg skal nemlig handle om det nye danske brand “care by me“. Et brand med værdierne det helt rigtige sted!

 photo 1_zps70c7da78.jpg

Deres design fundament er skandinavisk, og der bliver ikke gået på kompromis med funktion og kvalitet: “Care by me producerer kvalitets produkter i cashmere, uld, bambus, silke og bomuld fra små socialt ansvarlige produktioner i Nepal og Indien. Produkterne er kompromisløse med stor omtanke for materialerne der bliver brugt og de mennesker der står bag.” Gennem æstetisk design og social bevidsthed, vil de gøre en forskel for deres kunder, deres leverandører, for kvinder og børn i udviklingslande, og for vores miljø. Lyder det ikke som et brand der fortjener noget opmærksomhed? Det tror jeg vidst nok, at det gør! Se mere på deres hjemmeside, her. :-)

Tatiana.

Photobucket

1 COMMENT

  • Rikke Bisgård Sørensen

    Det er VIRKELIG lækre produkter!

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAGSUGE PÅ HOMESICK: GIVE-AWAY 4