TIP: FINDERSKEEPERS - NU I AARHUS!

AND THE WINNERS ARE..

 photo 94710255d9232355d3e142e5d5eaac84_zpsa3e59efa.jpg

Så nåede vores fødselsdagsugen her på HOMESiCK sin ende, og vi har trukket lod blandet alle de overvældende mange kommentarer fra jer, der deltog:

  • Vinderen af Iittala lysestagerne blev Louise, med kommentaren:
    “Klapper i hænderne over jeres utrolige blog! Jeg er generelt stor fan af DIY indlæg, særligt når det har med hjemmet at gøre. På HOMESICK er der inspiration til boligindretning at finde over alt, og det kan komme til at virke helt uoverskueligt hvordan man dog skal starte projektet med at få omdannet sit teenageværelse til noget stilet og modent – men med jeres DIY’s kan man tage den lidt skridt for skridt med de små projekter. Specielt er jeg en hund efter “Our concrete DIY project” :-)”

  • Vinderen af en Christiane Spangsberg illustration blev Ninna, der ønskede sig illustration nr. 4.

  • Vinderen af viskestykkerne fra BALlab blev Emilie, der havde denne begrundelse for, hvorfor hun skulle vinde:
    “Jeg vil gerne vinde de fine viskestykker, da jeg lige har købt mig fattig i nye stole, og jeg alt andet i min lejlighed er lidt noget rod. Jeg er detalje-menneske to the bone, og disse viskestykker ville være en herlig kontrast til mit knap så herlige, nærmest ubrugelige køkken. Og så havde jeg aldrig i mit liv troet, at jeg skulle blive så voksen at jeg ville deltage i en konkurrence om viskestykker…”

  • Vinderen af en VISSEVASSE plakater blev Natascha, der ønskede sig “Dronning Louises bro”.

STORT tillykke til alle vinderne, vi har sendt jer en mail – og tusind tak til alle jer der deltog, I gjorde det virkelig sjovt for os, at holde fødselsdagsuge! :-)

Photobucket

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: FINDERSKEEPERS - NU I AARHUS!