INSTA LATELY #3

STRIK PUF

 photo Skaeligrmbillede2013-08-18kl142146_zps9deed3cd.png

Jeg synes, at det kan se ret fint ud med en puf i stuen, soveværelset, børneværelset.. enten som en ekstra siddeplads eller til at lægge benene op på. Jeg er især vild med puffer i skind og i strik. De to ovenstående i strik falder ret godt i min smag. Den til venstre er fra urbanliving.se og koster SEK 1090. Den til højre er fra coop.dk og koster kun DKK 349,95! De minder utrolig meget om hinanden, selvom der er noget af en prisforskel (læg mærke til, at den til venstre er i svenske kroner). Hvilken én ville I vælge? Og hvorfor? :-)

Tatiana.

Photobucket

5 COMMENTS

 • Hvis den fra Coop er i god kvalitet, vil jeg klart vælge den og spare penge – som jeg jo så kan bruge på andet interiør :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt enig! Det er nok rart lige at se den irl, inden man vælger at købe den. Men på billedet ser den ligeså fin ud :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg købte for et par måneder siden den puf fra Coop – men måtte returnere den, den var ikke ret pæn i virkeligheden og lugtede noget så fælt/giftigt. Min røg retur og jeg vil ikke anbefale den, heller ikke til prisen.
  Tak for en fantastisk blog!
  /Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv, det var da trist :-( Men så giver det jo sig selv, hvilken en man skal købe. Forhåbentlig lever den anden op til prisen ;-D

   Tak fordi du følger med :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg har selv strikket to – puff daddy i marineblå og puff mama baby i mørkegræsgrøn med opskrifter fra pickles,no. Hvis man kan lidt basisstrikning, kan man nemt strikke en selv uden at gå på kompromis med kvalitet og farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSTA LATELY #3