APARTMENT PERFECTION

GET THE LOOK #10

 photo 20022013054_zpsd82a9c38.jpgSource: Trettien (31)

 

 photo Dias1_zps5bb412a1.jpg

natlampe, hylde, navne-banner, tæppe, pude, skilt, plakat, seng, skammel og vasketøjskurv

Her får I endnu et “get the look” indlæg, men denne gang i en børneværelsesudgave! Synes virkelig at værelset her er så sødt, og så er der tilmed tænkt en smule på funktionaliteten i form af vasketøjskurven fra Ferm Living. Flere af jer har tidligere givet udtryk for stor frustration over disse “perfekte” børneværelser, hvor legetøjet ikke er så synligt og tilmed har nogle af jer efterspurgt opbevaring til legetøj, så det ikke ser så rodet ud. Synes faktisk at vasketøjskurven fra Ferm Living, er et ganske godt bud på en pæn løsning, der samtidig indbyder til sjov :-) Er desuden helt vild med navnebanneret, som man kan købe i et DIY-kit, som jeg har linket til ovenfor. Har ikke selv børn (endnu), men har da overvejet at klikke kittet hjem og lave en banner til min toiletdør istedet for :-D

Camilla Marie

Photobucket

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

APARTMENT PERFECTION