INSTA LATELY

TOO DAMN CUTE #3

 photo Untitled1_zps6cb304cf.jpg photo Untitled2_zps23f6de69.jpg photo Untitled5_zps97cc3d94.jpg photo Untitled3_zpsfc0aaf50.jpg photo Untitled4_zps986b13e9.jpg

Source: jelanieshop, designoformscandinaviandekokristinadamracheldenbow,
kenziepootrettien,  pinterest, scandinaviandeko miluccia

Jeg elsker børn og et af de rum, som jeg glæder mig allermest til at indrette, er altså børneværelset. Jeg håber dog, at der går lang tid før, at det bliver min tur. Men der er altså bare noget over børneværelser! Jeg ved egentlig ikke, om jeg selv vil gå efter så mange farver som muligt eller om det skal passe til resten af hjemmets stil, men én ting er helt sikkert – de skal have lov til at være børn så længe som muligt! :-) Hvis nogle af jer har små børn, hvordan har I så valgt at indrette deres værelser? :-)

Tatiana.

Photobucket

13 COMMENTS

 • Caroline

  vores største udfordring er alt legetøjet og gode løsninger til opbevaring af det. Indtil nu er det kun blevet til store kasser til Duplo, briobane, flexitracks, playmobil, biler, klædeudtøj, tudser/papir, bøger, ridderborg og alt det crap og plastik de får alle mulige steder… jeg bliver faktisk lidt irriteret over billeder som dem ovenfor, hvor er legetøjet?? det kan IKKE være i små pæne kasser!! gode løsninger søges! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Forstår godt dine frustrationer! Sådanne billeder afspejler nok heller ikke altid virkeligheden, men er enormt æstetiseret. Jeg kan prøve at lure efter fede løsninger, hvis det er ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   det ville være fedt hvis du støder på nogle gode løsninger! Dem jeg har set, inkl dem fra IKEA, de er for små, altså duplo, flexitrack og briobaner fylder hver en af de store rullekasser fra jysk….Der må virkelig være et marked for godt opbevaringsdesign til børneværelser ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan i hvert fald prøve at kigge efter nogle gode løsninger! En eller anden dag får jeg vel selv problemet, så det er måske meget godt at være forberedt på det :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fint med super mange fede og sjove detaljer. Du må i hvert fald gerne indrette vores børneværelse:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt du kan lide det! :-) Hehe, det kunne være sjovt. Kun fantasien sætter grænser ved indretning (og især af børneværelser) ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre billeder! I teorien er børneværelser også mit yndlings-indrette-rum MEN jeg er enig – opbevaring er altafgørende og NØJ der er meget legetøj at hitte rede på! (Det var godt nok et nyt udtryk for mig? Nå anyways…)

  Det må være noget med, at have mere eller mindre en væg med hylder og kasser til opbevaring, så det kan komme væk fra gulvet. Det vil jeg prøve at gennemføre i vores nye hus (3 uger weeee) for pt. har vi en masse baljer (de der farvestrålende Søstrene Grene-typer) på gulvet med legetøj, og det samler jo støv det skidt..

  Til sidst tak for yndlings-indretnings-bloggen :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, ja! Kan forestille mig hvor meget opbevaring der skal til – og man vil jo stadig gerne have, at det ser godt ud ;-)

   Det kunne da se vildt godt ud med en helt væg m. hylder og kasser til opbevaring. Man skal nok bare passe på, at det ikke kommer til at se for proppet ud. Men med fine trækasser – evt. i forskellige farver (eller forskellige farver inden i) og de der smalle hylder fra ikea og nogle fede “kasser” til gulvet, kan da gøre lidt ;-) Håber du kommer frem til et godt resultat i jeres nye hus – hvor bliver det bare spændende :-) Held og lykke!

   ps. Tusind tak! Vi er bare så glade for, at kunne inspirere :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thank you so much for the link!
  xoxo
  Jelanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej!
  Kunne I ikke tænke jer, at lave et indlæg med inspiration til at opbevare sneakers på en fed og alternativ måde? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christine,
   Det skal vi nok prøve at se efter. Det kan alle jo bruge! :-D Vi har en liste med forespørgsler fra læsere, så det her kommer lige på listen og så ser vi på en dag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Sikke en fed billedserie. Vores søns værelse er indrettet meget i retrostil med stærke farver som blå, rød og gul. Jeg synes også opbevaringen er en udfordring. Indtil nu løser vi den med at opbevare en masse i en rumdeler/reol fra Ikea – en sikker klassiker:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at høre! Stærke farver er en sikker vinder i et børneværelse – og det samme er en rumdeler ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSTA LATELY