SOME POSTERS

LYST, LÆKKERT OG TYSK..

 photo 8_zps35f07fdc.jpg photo 4_zpse89a632e.jpg photo 2_zpsb97d6432.jpg photo 6_zpsb1a9bb9e.jpg photo 7_zps748e6fd6.jpg photo 5_zps5065cdb3.jpg photo 1_zps85c8197d.jpgSource: Studiooink

Der har været lidt stille herinde de sidste par dage, hvilket hovedsageligt skyldes at eksamensræset igen er over os, og vi har derfor alle tre nok at se til – men om en måned er det hele overstået, og så venter der en dejlig lang sommerferie, can’t wait! :-D Husk at I også kan finde os på instagram (homesickblog), hvis der sker for lidt herinde. Og nu til billederne – for lejligheden er faktisk tysk!? Måske jeg er lidt fordomsfuld, men det er altså ikke lige denne lækre og lyse stil, jeg forbinder tyskerne med.. Så lad os bare sige, at jeg blev positivt overrasket. Jeg er især vildt med sengen, der er hævet op på de lyse træmoduler – det ser godt ud, og samtidig er det praktisk, da det giver en masse ekstra opbevaringsplads. Men jeg vil vende tilbage til min opgave, kan I ha’ en dejlig dag derude :-)

Mette.

Photobucket

8 COMMENTS

 • Debbie

  Hejsa

  Den pære på fod (bordlampe) på billede nr. 2, har I nogen idé om hvor man kan købe noget lignende henne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også ret vild med sengen, det er jo genialt. Og så er der nogle cool detljer i lejligheden! Tak for inspiration :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den er virkelig lækker – der kunne jeg sagtens sove :-) Selv tak, dejligt at du synes om det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker lejlighed, det må jeg sige (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op hvor er det lækkert – jeg får lyst til at fylde køkkenet med grønne planter, selvom jeg ved det højst sandsynligt er døde om en uge ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jeg ved præcis hvad du mener – det er altid noget af en udgift og samtidig en kort fornøjelse, hvis jeg køber planter! Men fint ser det ud :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SOME POSTERS