HOW TO STYLE: KARTELL COMPONIBILI

H&M HOME FOR THE KIDS

 photo Dias1_zps0ace9b07.jpg photo Dias2_zps4ba823e0.jpg
1. telt, 2. pude, 3. pude, 4. opbevaringskurv, 5. pude, 6. sengetøj, 7. gulvmåtte, 8. wallstickers, 9. kasse, 10. gardiner, 11. opbevaringkurv, 12. pude, 13. bøjler, 14. sengetøj, 15. bogstaver, 16. knager, 17. vægopbevaring, 18. opbevaringskurv.

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er ret tosset med H&M’s home afdeling, hvor man ofte kan finde lækre ting til fornuftige priser. I dag da jeg var forbi deres side, faldt jeg over alle de fine ting til børneværelset, og hold op hvor er jeg begejstret. Kan kun glæde mig til den dag, jeg får fornøjelsen af at dekorere et børneværelse :-)

Camilla Marie.

Photobucket

9 COMMENTS

 • Hel enig – HM kan det der med at lave seje ting til børneværelset. Jeg er især lidt varm på det “monster” telt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle mægtig fine ting H&M har fået, er vild med teltet!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh ja fine ting :) Hvis ikke det var fordi der allerede stod to (gyselige) telte herhjemme, så var jeg fluks sprunget på monsterteltet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hehe det forstår jeg godt, det er simpelthen så fint! :-D Det er altid en fordel når genstand både appellerer til børn og forældre ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jättefina saker, speciellt “monsterkudden” på “boys” sidan. Men varför måste man dela upp det i pojkar och flickor? De är små barn, är det inte bättre att försöka välja möbler som är könsneutrala och låta bli att sätta en stämpel på dem så tidigt. En flicka kanske också vill leka med hajar och en pojke kan tycka det är jättefint med rosa gardiner, ska dem inte få ha det då för att de är fel kön? Det känns lite fantasilöst och omodernt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hm havde ikke troet at indlægget her ville lægge op til sådanne diskursioner, men jeg er da enig med dig i at piger kan lege med “drengelegetøj” og omvendt, men nu er det nok de færreste der køber lyserøde gardiner til deres søn og dinosaurus-sengetøj til deres datter (det er ligesom om, at det er lidt mere “legalt” det sidste ikk?). Hele den her snak har jeg simpelthen ikke taget stilling til, da jeg lavede indlægget, fordi at det falder mig naturligt at dele det op, nok også bare fordi at det ser bedre ud layoutmæssigt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja jeg synes da det er fint du har delt det op :) Der er jo ingen der siger, at man ikke kan købe et hajtelt til en pige. Du har jo, som du selv siger netop delt det op for layoutets skyld. Min datter leger med biler og klæder sig ud som Darth Vader til fastelavn og min søn elsker at gå med neglelak. Og det synes jeg netop er skønt.

   Men det kan nu ikke få mit pis i kog at du har lavet en drenge- og pigecollage. Det gør jeg da også selv på min blog. Jeg synes det er et super indlæg du har lavet. Thumbs up :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOW TO STYLE: KARTELL COMPONIBILI