HOME BY THERESE SENNERHOLT

A COSY CORNER

 photo 1-7_zps98989dc5.jpg
 photo 4-1_zps6462dc44.jpg
 photo 2-3_zps16d7d21a.jpg
 photo 3-2_zpscc0a4d40.jpg

Source: pinterest via trendenser, houseandhold, interiororiginals, femina,
bodieandfou, silverbonde, hegegreenall, styleessentials, uvesauer

“Når jeg bliver stor” eller det vil sige – når jeg flytter i hus eller en lækker ejerlejlighed – så skal jeg helt sikkert have et hygge-hjørne, hvor man kan sidde og nyde livet med en kop te eller varm kakao. Forestiller mig det skal være ved et stort vindue, så man kan nyde udsigten imens (hvis man skulle være så heldig at få sådan en lækker udsigt) hihi ;-) Anyways… har egentlig ret god plads i min nuværende lejlighed, men den er ikke lige indrettet efter at skulle have et hyggehjørne. Desværre. Lige pt. gad jeg rigtig godt have enten “Eames rocking chair” eller “flagermusstolen”… Det var lige lidt drømmeri herfra. Går I mon også med nogle drømme til jeres nuværende eller fremtidige bolig? :-)

Tatiana.

Photobucket

4 COMMENTS

 • Hvor hyggeligt.. Virkelig fine eksempler du har med. Jeg er også meget til en hyggekrog, men har ikke plads pt.. Det er bare lige, hvad man ofte drømme rom, hvor man rigtig kan få lov at slappe af.
  Tak for inspiration til stole, når dagen kommer:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak – dejligt du kan bruge inspirationen. Vi må begge glæde os til vi får plads til en lækker hyggekrog og kan få lov til at slappe fuldstændigt af :-) hihi. Ha’ en god dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle virkelig lækre billeder, du har udvalgt. Jeg er især fan af den gule som skaber noget spænding i hjemmet og i en hyggekro.
  Designerstolene på dette link (www.antondam.dk/laenestole) kunne sagtens falde i din smag Tatiana i forhold til din inspirations-collage
  God uge til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker også hjørnet med den gule stol. Det er så fint! :-) Tak for linket. De er rigtig lækre, men desværre for dyre til, hvad jeg har råd til. Også rigtig god uge til dig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOME BY THERESE SENNERHOLT