RED FINISH

DIY: PIPE BOOK SHELF

r2_zps1340eebf photo r2_zps1340eebf-1_zps4dcb696a.jpgr3_zps686c0d21 photo r3_zps686c0d21-1_zps9798943b.jpg

Source: Curbly, Pinterest 

Det her er altså et gør-det-selv projekt efter min smag: En boghylde af vandrør! Det er en sjov og anderledes måde at opbevare sine bøger på, og så går det jo vildt godt i spænd med det crush som vi, her på bloggen, har på det industrielle look. Umiddelbart ser det heller ikke særligt omfattende ud, det kræver vel bare lidt rør og sådan nogle koblinger? ;-) Det må være til at skaffe i de fleste byggemarkeder. Men skulle jeg kaste mig ud i projektet, så blev det nok uden en indbygget lampe.. det er altså lige kompliceret nok for mig, selvom det ser ret fedt ud!

Hvad siger I, kunne det friste med lidt vandrør på væggen?

Mette.

Photobucket

13 COMMENTS

 • Det ser mega flot ud! Ville bare være bange for, at de pludselig røg ned :) bøgerne altså, hehe. De holder jo nok meget godt, meeeeeeeeeeeeeeeeeen… ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, hvis bøgerne er små, kan de nok godt smutte ned – så det må være de nøje udvalgte bøger, der skal udstilles, hvis man bygger sig sådan en fin hylde ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne så absolut friste med vandrør på mine vægge :-) Ser dem lige for mig i en kærlig kombination med en rå mustensvæg og bøger i udelukkende hvide nuancer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder som er perfekt kombination i mine ører! Sammensætningen med en rå murstensvæg var også det første jeg begyndte at drømme om, da jeg så dem ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvorfor skriver I ikke hvordan man gør når det er DIY?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fordi jeg ikke selv har forsøgt mig med projektet, billederne er blot til inspiration. Der findes jo forskellige udgaver, så det er forskelligt, hvad man skal bruge af vandrør, alt efter hvilken model man gerne vil bygge. Men går ud fra at man sagtens kan få hjælp til, hvilke dele man skal bruge i et byggemarked, hvis man viser et billede :-) Men ellers så hedder de lange rør “nippelrør”, og koblingerne med to huller hedder “vinkel” og dem med tre huller hedder “T-muffe”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en virkelig fed diy. Synes det ser godt ud. Men det er ikke lige noget der passer ind herhjemme.
  Tak for at du deler.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Lonni – er glad for at du synes om det :-) Nej det kender jeg godt, men heldigvis kan man jo sagtens blive inspireret, selvom tingene ikke lige passer ind i ens eget hjem. Også rigtig god dag til dig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Ellers er det vist moderne i bloggerverdenen at lave sine rør om til bogholdere se fx hos homesick. Overvejer derfor at kaste lidt bøger ind bag gasrøret for at gøre det lidt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Fed hylde :-) Vil passe perfekt ind i vores nye lejlighed – er helt sikkert på “gør-det-selv-vognen”, så vil gerne høre, om du ved, hvad “afslutningerne” hedder (altså der, hvor den skrues fast til væggen)? Dem kan jeg nemlig ikke sådan lige finde, men tak for navne på alt det andet ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Har selv fundet ud af det – sorry det var ikke så svært, som jeg troede! Men hvis der er andre, der leder, så hedder de gevindflanger :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rikke. Super at du fandt ud af det! Held og lykke med projektet – hvis du har lyst skal du være mere end velkommen til at sende et billede af resultatet til homesick.kontakt@gmail.com ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thomas

   Hej! Det ser supper flot ud! Kan du sige mig hvor man kan købe de gevindflanger du bruger til at montere på væggen? Jeg kan ikke finde dem :(

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

RED FINISH