HOME BY LEVAU

DIY: COOL VISKESTYKKE

Photobucket
Source: trendsales, purestyleliving

Mange (inkl. mig) går og drømmer om nogle lækre viskestykker med en fed detalje eller et cool print, ligesom dem fra HAY, by Nord og lignende, men det er jo ikke lige det første man bruger sine penge på. Slet ikke når man er på SU. De fleste (ligesom mig) har nok de her almindelige og lidt kedelige viskestykker, men der skal faktisk ikke ret meget til for at lave nogle cool viskestykker selv, som også er et godt alternativ til HAY viskestykkerne med den farverige hank. Jeg kunne desværre ikke finde noget bedre billede af det, men en lille neon hank kan jo gøre underværker og jeg har besluttet mig for, at det her er et af de projekter, som jeg skal have lavet i år 2013. Noget bånd, nål, tråd og saks – og så er det bare i gang! Hvad synes I? Og nogle ideer til farver? :-)

Tatiana.

Photobucket

2 COMMENTS

 • stine h

  Det var da en genial idé! Er også selv så træt af kedelige viskestykker, men 129,- er bare lige i overkanten at smide efter 2 stk. når man er på SU. :)
  Lige et projekt for mig, jeg går igang med jagten efter bånd i fede farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige præcis og det er de færreste der kan nøjes med to viskestykker ;-) Du er velkommen til at sende os billeder af dit resultat og hvilke farver du har fundet på, hvis du får lyst :-) Held og lykke med projektet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOME BY LEVAU