SIMPLE BLACK LAMPS

NEW IN: OVERSIZE LYSKÆDE

Kan i huske lyskæden jeg skrev om her? Efter jeg havde udgivet indlægget kunne jeg simpelthen ikke få den ud af mit hovede igen, så det endte med at jeg trykkede “køb” og nu hænger den så fint i min stue. Eller det vil sige, at jeg ikke er helt sikker på, hvor godt den egentlig hænger fast, da den virkelig er tung! Lige nu hænger den bare i en krog, men jeg ville blive ret ked af det hvis den faldt ned, så jeg er på udkig efter en bedre løsning. Men bortset fra det, er jeg virkelig glad for den – den er rå og hyggelig på samme tid :-)
PhotobucketPhotobucketlyskaeligde6

Mette.

18 COMMENTS

 • Line Kirkeby Andersen

  Det ser vildt fint ud!
  kig forbi på Fifth Vision – Linekirkeby.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   Tusind tak :-)
   Kiggede lige forbi, fin blog du har dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den der skal jeg altså også have! Kan egentligt godt forestille mig, at den vejer lidt. Ej hvor ser det hyggeligt! Ha en dejlig weekend og tak for de skønne hyggebilleder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   Jamen den kan også kun anbefales, især fordi der er så mange muligheder for hvordan den kan hænge. Dejligt at du synes om billederne – rigtig god weekend til dig også! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Hej..

  Er lyskæden helt sort eller grønlig? Synes jeg har hørt flere sige at de er mørkegrønne når de modtager dem… Bare for at være på den sikre side inden jeg bestiller.

  Ved du om der skulle være nogle problemer med at bruge den indendørs, nu hvor den er til udendørs brug? Bliver den meget varm?

  På forhånd tak for hjælpen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nikoline. Den kæde jeg har købt er helt sort, ligesom det fremgår af billederne :-) synes ikke den bliver varm som sådan, men da der jo sidder rigtig mange pærer i den afgiver den selvfølgelig lidt varme i rummet – men jeg har ikke haft nogle negative oplevelser med den :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er hel vild med det! Bliver pærerne meget varme? Nu når de er beregnet til udendørs brug kunne jeg frygte, at de lavede brandmærker.

  Tak for en fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det afgiver en del varme i rummet da det er glødepærer, men har aldrig oplevet at der kom mærker på den hvide væg – så det er ikke galt, kan sagtens anbefale den ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasja

   Den er SÅ fin – har selv lige købt én, og står med samme bekymring ang. de ekstremt varme pærer.. Hænger din op ad væggen, eller hænger hver pære frit, så de hverken rammer væg eller gulv? Kan nemlig ikke finde ud af, om jeg skal sætte en krog i loftet eller væggen :-) (vil selvfølgelig helst skåne loftet)

   Hilsen Natasja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den hænger ned fra loftet, så pærerne rører ikke ved væggen og heller ikke gulvet. Kunne nu ikke forestille mig, at der ville ske så meget ved det? Men kan selvfølgelig ikke sige det med sikkerhed :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Mansa

  Hej, kan du fortælle hvor du har købt lyskæden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianna

  Hej, har din kæde 10 eller 20 pærer? Og hvordan ser det ud nu, har den lavet mærker på væg eller gulv endnu? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej, det ser rigtig fint ud med lyskæden! Kan man skifte pærerne?

  Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silvia Filippa

  Hej :)

  Har lige købt en i Sverige magen til. Jeg havde en forestilling om at jeg ville putte dem i en stor cylinder vase, men ekspedienten sagde nej. Og man må heller ikke ligge den på gulvet. Den er ret tung. Så nu er jeg forvirret. Kan man købe pærer til den så man kan ligge den i glasvase og på gulvet ? Ved i hvad de hedder ? Og hvordan har du sat din op, så den ikke falder ned ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SIMPLE BLACK LAMPS